Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Zedenmisdrijf Bossenburghpad Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2013, 12.44 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN -  Zaterdag 2 februari werd een 15-jarig Vlissings meisje op het Bossenburghpad in Vlissingen het slachtoffer van een zedenmisdrijf.


Het meisje fietste rond 23.00 uur in de omgeving van de draaibrug in Oost-Souburg waar ze werd aangesproken door een man met een negroïde uiterlijk. Deze man was ongeveer 20 jaar oud, 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een donkerblauwe spijkerbroek en was gekleed in een gladde, glimmende zilverkleurige jas tot op zijn heupen.

Uit opmerkingen die de man maakte terwijl hij met het meisje praatte leek het erop dat hij wist wie het meisje was. Dit heeft bij het meisje ook het vertrouwen in de man gewekt. De twee gingen samen via West-Souburg/Westerzicht door naar Vlissingen. Ter hoogte van de skatebaan op het Bossenburghpad heeft het zedendelict plaatsgevonden.

De politie is opzoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (22-4-2014 om 13:02)
By deze ik ken t slachtoffer ze kwam van een verjaardag af want is weggegaan wegens een ruzie de man praatte tegen haar kende dr familie en was goed met de familie geen redenen voor wantrouwen al was ze over de openbare weggegaan had ze alsnog zon persoon tegen kunnen komen . Geen reacties zetten alsje her verhaal niet weet !!!
M. (12-2-2013 om 22:04)
Mensen die hier de ouders de schuld geven. Schaam je. Mijn zusje is even oud en belooft ook altijd samen met vriendinnen te fietsen. Het aantal keren dat ik terug hoor dat ze toch alleen gefietst is, kan ik niet op twee handen tellen. Invloed van ouders heeft ook zijn grenzen.
Vlissingse (10-2-2013 om 16:24)
Wat weten we het allemaal weer goed als het meisje op een openbare weg hard gefietst hadden we dan het zelfde geoordeeld. oordeel niet als je niet alles weet. wat zou je zelf doen als je denkt iemand te kennen je verwacht dat je veilig thuis komt. Wens het meisje veel sterkte wensen ook haar ouders
VdVonck (9-2-2013 om 22:23)
Dus als een 20 jarige kerel dingen zegt waardoor het lijkt 'alsof hij weet wie je bent' dan ga je als 15 jarig meisje in het donker mee? Sorry hoor, vreemd verhaal!
J van J (9-2-2013 om 19:32)
Waarom de ouders de schuld geven? meisjes van die leeftijd gaan ook graag weg of uit iedereen hoort zich op welk tijdstip dan ook gewoon veilig te zijn op straat zulke gekken hore binnen iedereen moet buiten 24 uur veilig zijn ookal ben je een meisje van 15 of een vrouw van 30 :)
PcM (9-2-2013 om 16:14)
En wat een belachelijke reacties weer zeg!! Jullie weten helemaal niet hoe en wat en gaan zoals gewoonlijk alweer met de vingertjes wijzen! Ik denk dat de enige die hier schuld heeft die jongen is en verder niemand anders!!!! Heel veel sterkte voor het meisje en de familie.
Cookie-instellingen beheren