Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Drie jongeren gestoken in Middelburg

Toegevoegd: 09-02-2013, 11.41 uur - Update: 09-02-2013, 17.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vannacht zijn drie jongemannen in het centrum van Middelburg gewond geraakt. Volgens de politie zijn de slachtoffers gestoken met een mes. 

Rond 01.50 uur werd een 22-jarige jongeman uit Breda op de hoek van de Nieuwstraat met de Kaai gewond aangetroffen. Hij was met een mes gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij is behandeld. Vanmorgen is hij daar door de politie aangehouden en voor nader onderzoek naar Torentijd gebracht. 


Rond diezelfde tijd werden twee 17-jarige jongens uit Oost-Souburg en Vlissingen gevonden op de hoek van de Korte Delft met de Nieuwstraat. Ook zij waren met een mes gestoken. De Vlissinger is na behandeling van zijn verwondingen door de politie aangehouden en naar Torentijd gebracht. De jongen uit Oost-Souburg is eerst naar het ziekenhuis in Goes gebracht, nadien aangehouden en naar Torentijd gebracht. 

De politie laat weten dat het nog niet duidelijk is wat er is gebeurd en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener @ K (11-2-2013 om 19:37)
K, wellicht heb je de voorgaande reacties niet gelezen? Zolang e.e.a. niet duidelijk is (wat is er gebeurd) is elke betrokkene een verdachte en dat is de enige juiste manier om dit aan te pakken.
K (11-2-2013 om 14:17)
Lees ik dit nu goed, 3 gewonden, waarschijnlijk slachtoffers worden in het ziekenhuis opgepakt en in torentijd in een cel gegooid? politie je moet je schamen omdat jullie niet weten wat er gebeurt is is idereen dader? zijn jullie nu helemaal van de pot gerukt
Dropje (10-2-2013 om 12:49)
@Vlissinger. Tegelijkertijd zijn er ook twee 17 jarige jongens gewond aangetroffen. Grote kans dat het één en ander met elkaar te maken heeft. Zolang er nog geen duidelijkheid is wie dader en wie slachtoffer is lijkt het mij dan ook geen slecht idee om ze allemaal vast te zetten.
Hulpverlener (10-2-2013 om 12:25)
Wellicht is het hier helemaal niet zeker dat ze alleen maar slachtoffer zijn? Dus lijkt mij dat ze terecht vastgezet worden. En gelukkig hebben we de politie om dat te beoordelen.
RFM (10-2-2013 om 01:37)
Misschien is er wel een 4de die zomaar wat lui heeft neergestoken. Is wel het minst waarschijnlijk, hopelijk word de aanleiding en initiator van deze steekpartijen duidelijk.
@Vlissinger (9-2-2013 om 22:58)
@vlissinger er staat in het artikel dat ze niet weten wat er gebeurt is vaak betekend dat ook dat ze dus niet weten wie de dader is en als ze alle drie zijn gestoken dan weet je dat niet eh.
Cookie-instellingen beheren