Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man parkeert op A58

Toegevoegd: 09-02-2013, 17.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie trof zaterdagmorgen rond 06.20 uur een dronken bestuurder aan op de vluchtstrook van de A58 aan.  

Een surveillanceauto zag op de noordelijke rijbaan van de A58 (richting Vlissingen) ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland een auto heel gevaarlijk op de rijbaan staan. De auto stond half op de doorgaande weg en half op de vluchtstrook. Bleek dat de bestuurder de macht over zijn auto was verloren en dat daardoor een ongeval was ontstaan.


De bestuurder, een 31-jarige man uit Roosendaal, bleek te veel te hebben gedronken, hij is aangehouden. Een ademanalyse op het politiebureau wees uit dat hij veel te veel had gedronken. Naast dat hij een proces-verbaal kreeg voor het rijden onder invloed, werd ook onmiddellijk zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter (16-2-2013 om 15:29)
Het is nog grappiger als je, het in je hoofd krijgt daar te parkeren. oke het is een idiote actie, maar toch humor en beetje levensmoe. als je gedronken heb rijd dan niet!! of in elk geval niet op de snelweg. en niet in de bebouwde kom.
Flash (11-2-2013 om 14:19)
Raar geparkeerd ?? zo staan de snelheid controleurs ook altijd ;) zag ze laatst zo staan op de nieuwe vissingse weg ( wel geen snelweg , maar goed ) , half op de busuitvoerstrook , half op de weg , vond het al vreemd , maar ja het mocht !!! als een "normale"weggebruiker dat doet mag het niet :(
Dennis (10-2-2013 om 19:17)
Wat een idioot, hoort niet eens thuis op de weg met zulk soort fratsen. harde maat regelen nemen.
Rob (9-2-2013 om 18:24)
Deze idioot is rijp voor een alcoholslot van 4000 euro. Hoeveel doden en zwaargewonden moeten er nog vallen door toedoen van dit soort zuiplappen???? Of zet hem eens een paar weken vast, misschien dat ie het dan wel snapt!
K (9-2-2013 om 18:17)
Is het weer carnaval in zeeland? het is een gezellig feest maar glaasje op laat je rijden
Cookie-instellingen beheren