Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Opgepakte man heeft 3000 euro aan boetes

Toegevoegd: 10-02-2013, 12.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondag aangehouden voor baldadig gedrag. Ook bleek dat de man nog ruim 3.000 euro aan openstaande boetes had. 


Rond 02.00 uur was er bij de politie een melding binnengekomen dat een man zich agressief gedroeg op het Station in Goes. Hij zou tegen prullenbakken hebben geschopt. Agenten gingen ter plaatse en zagen bij het Stationspark iemand lopen. Bij het zien van de agenten rende hij hard weg. Na een korte achtervolging werd de man aangehouden op het Hollandiaplein. 

Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij een bekeuring kreeg voor baldadigheid. Maar dit was niet zijn eerste boete, bleek dat hij nog voor ruim 3000 euro aan openstaande boetes had. Die kon hij niet betalen waarna hij vervolgens is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (12-2-2013 om 15:42)
Belachelijk hoe sommige mensen oordelen. Misschien is er meer met deze jongen aan de hand? Makkelijk oordelen als je een huis heb, een goed salarisje en een keurig leventje. Ik zeg: help die gozer i.p.v hem harder de str*nt in te trekken! En ik weet als geen ander hoe het is om nix te hebben!!!
Janse (11-2-2013 om 19:17)
Die heeft zijn zin gratis kost en inwoning toch zijn er al veel van die lui die dit voor elkaar krijgen zo wordt torentijd weer wel vol
Anoniem (11-2-2013 om 17:45)
De jongen ken ik heel goed. Heeft een ontzettend verleden, voelt zich van z'n kindse jaren verstoten en stuit door z'n gedrag op weerstand. Hiermee weet niemand raad. Boetes zijn voor een deel betaald. Is vrij, had, heeft en behoud werk. Hoop dat de reacties na dit lezen gematigder zijn.
K (11-2-2013 om 13:49)
En wie mag zijn verblijf in het staatshotel betalen? inderdaad de hardwerkende belasting betaler die gewoon netjes zijn boetes voor paar km te hard rijden op tijd betaald ik walg steeds meer van dit voor criminele milde rechtsysteem waarom moeten onschuldige voor deze kosten oopdraaien?
Hans (11-2-2013 om 13:30)
Bal me ketting om zijn voet, streepjespak aan plantsoen aanharken, vuilbakken schoonmaken etc. Dan kan hij nog een nuttige bijdrage leveren. En iedereen ziet je staan. Als dat geen passende straf is? Wedden dat het de laatste keer was.
Werner (11-2-2013 om 10:05)
Korten op uitkering en afval verplicht verzamelen , tot boetes betaald zijn
Cookie-instellingen beheren