Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Getuigen gezocht van aanrijding

Toegevoegd: 12-02-2013, 14.29 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding in de Verdistraat, het incident vond donderdag 7 februari tussen 12.00 en 13.00 uur plaats.


Een 15-jarig meisje uit Axel fietste over de Verdistraat, ter hoogte van de kruising met de Rossinistraat zag zij van links een zilverkleurige auto achteruit aan komen rijden. Toen de auto stopte dacht het meisje dat de, naar later bleek, bestuurster haar had gezien en zij fietste door. Echter, de auto kwam daarna verder achteruit gereden en raakte de knie en de fiets van de 15-jarige. Het meisje kon niet meer verder fietsen vanwege de pijn in haar knie en een beschadigde fiets. De automobiliste reed weg.

Even later kwam de vrouw in de auto teruggereden. Deze vrouw had een kort gesprek met het meisje, stapte daarna terug in de auto en reed weg zonder dat zij haar identiteit bekend had gemaakt. De bestuurster van de zilverkleurige auto is een jaar of 30, is ongeveer 1.74 m lang en heeft een normaal postuur. Zij heeft donker krullend haar, dat zij ten tijde van de aanrijding in een staart droeg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (12-2-2013 om 19:25)
Ik hoop voor het meisje dat die laffe tr.. zichzelf alsnog aangeeft bij de politie!
Edel (12-2-2013 om 15:55)
Die ASO moeten ze opsporen en goed straffen, een hulpeloos kind gewond achterlaten gewoonweg schandalig. bij achteruit rijden heb je nooit geen voorrang, zelfs niet op een voetganger. Edel
Jeetje (12-2-2013 om 15:34)
Wat fijn dat de bestuurdster van de auto terug kwam en der eigen bekend gemaakt heeft jongens jongens toch wat een mentaliteit hebben mensen tegenwoordig toch. Een aanrijding veroorzaken en te onbeschoft om zo'n kind even naar een huisarts of huis te brengen hoe asso kun je zijn
Cookie-instellingen beheren