Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 177 km

14 maanden cel mishandeling ex

Toegevoegd: 15-02-2013, 09.49 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 49-jarige Vlissinger is donderdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een celstraf van veertien maanden waarvan de helft voorwaardelijk.


De Vlissinger werd schuldig bevonden aan een poging tot zware mishandeling van zijn ex-vriendin en de diefstal van haar spaarvarken. Noodgedwongen vertoefden ze onder hetzelfde dak en dat was volgens de Vlissinger verre van plezierig. Het zorgde voor de nodige irritaties en op 25 september van het vorige jaar ging het goed fout.

Hij pikte haar spaarvarken, zij zag dat hij haar spaarvarken plunderde en er ontstond een flinke woordenwisseling. Die ontaardde vervolgens weer in een vechtpartij waarbij er messen aan te pas kwamen. De ex-vriendin rende naar boven, de Vlissinger ging haar achterna en eenmaal boven begon hij messen naar haar te gooien. Toen hij met een mes in de hand een steekbeweging maakte liep zij een snee in de arm op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van M (15-2-2013 om 16:07)
Ja natuurlijk! Onbegrijpelijk hé en vrouwen vinden dat spannend zulke mannen..Overal geweld slaan verkrachten en verhalen op tv radio internet en toch krijgen deze type mannen altijd weer een vriendin..Onbegrijpelijk, en als je eerlijke hardwerkend man bent en lief voor vrouwen vinden ze je saai !!
Cookie-instellingen beheren