Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 131 km

Rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 15-02-2013, 12.12 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Donderdagavond rond 21:15 uur kregen agenten een melding dat er in de Generaal Hakewell Smithlaan in Middelburg een automobilist een houten paal uit de grond had gereden.


Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek dit inderdaad het geval te zijn. De 57-jarige bestuurder van de auto stond naast zijn voertuig. Hij was niet gewond, maar de voorkant van de auto was zwaar beschadigd. De agenten lieten de man uit de gemeente Veere een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken om nog te mogen rijden. De verdachte moest mee naar het bureau om daar een ademanalysetest te doen.

Hij blies 675 ug/l. Dat houdt in dat hij ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol per liter uitgeademde lucht in het apparaat blies. Om die reden is het rijbewijs van de man ingevorderd. Dit wordt opgestuurd naar de officier van justitie en die bepaalt of de man het rijbewijs nog terug krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do you know ? (16-2-2013 om 09:01)
Alcohol, de meest gebruikte harddrugs van dit land, en de overheid is zelf de grootste drugspusher en juigt het alleen maar toe.
E.J. (16-2-2013 om 00:28)
Vandaag een paaltje, morgen een kind.!!! Met alcohol achter stuur " voor de tweede keer" auto in beslag nemen, verkopen bij opbod en geld aan fonds voor verkeers-slachtoffers doneren!
Jan (15-2-2013 om 18:21)
Rijbewijs afnemen en door de papierversnipperaar er mee. Zullen criminelen nooit meer laten rijden. Met alcohol op achter het stuur neem je willens en wetens een risico op het verwonden van je mede weggebruikers. Egoïstische hufters zijn het. Neem gewoon een taxi, maar dat kost geld. Dit niet dan???
Janse (15-2-2013 om 15:20)
Wij nemen aan dat het verstand met de jaren komt maar hier zit het dus in de drank
Cookie-instellingen beheren