Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Auto vol met uitlaten in beslag genomen

Toegevoegd: 15-02-2013, 12.27 uur
Door: Veerle van Iren
RILLAND - In de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer 05:00 uur werd een personenauto gecontroleerd door agenten. Deze controle vond plaats op een parkeerplaats langs de A58, ter hoogte van Rilland.


Surveillerende agenten controleerden de twee inzittenden van de auto, twee Litouwse mannen van 37 en 23 jaar. Ineens viel de agenten op dat er achterin de auto ontzettend veel uitlaten lagen. Toen de herkomst van deze in totaal 19 uitlaten werd gevraagd konden de mannen geen duidelijke verklaring geven.

De uitlaten zagen eruit alsof ze even tevoren gedemonteerd waren, deze normale controle veranderde nu in een verdachte situatie. De mannen zijn aangehouden op verdenking van diefstal van de uitlaten. Ze zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Zowel de auto waarin zij reden als de uitlaten zijn in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (17-2-2013 om 06:35)
@Rob. Dat rechtse tuig doett er anders ook niets aan. Wel hoog van de toren blazen om zieltjes te winnen (zodat Nederland nog verder uitgeknepen en verkwanselt wordt) maar daadkrachtig optreden ho maar. Links en rechts zijn 1 pot nat!
Vlissingse (16-2-2013 om 22:14)
En het word straks nog veel erger als maxima naast haar man op de troon zit, die komt alleen maar op voor dat uitschot, want die mensen zijn zo zielig, komen uit een arm land dus moeten we ze helpen..... om met spullen van ons te laten jatten!want dat is het enige wat die oostblok tuig kunnen
Adb (16-2-2013 om 18:05)
Goed idee man! , al die oostblokkers hier binnen laten! Ze hebben niks geleerd van de Marokaanse gast arbeiders die ze hierheen hebben laten komen tientallen jaren terug.... Waneer gaat de regering het eens leren????
Rick (16-2-2013 om 13:30)
Oei, oei, als er maar weer geen reacties komen in de trant van: "Moet er zo nodig weer vermeld worden dat het Litouwers zijn? Stigmatiserend, discriminerend, bla, bla!" We moeten alle Oostblokkers "UITLATEN" naar Siberië!! Politie doet z'n best, maar het OM bestaat uit watjes. AANPAKKEN DAT TUIG!
Rob (16-2-2013 om 11:44)
Dit gedonder wordt alleen nog maar erger met dat Oostbloktuig. Fijne he lekker op die linkse partijen stemmen, laat maar komen dat uitschot. Alle grenzen opengooien en als ze gepakt worden 20 uur schoffelen. Die lui lachen zich krom. Nederland is een walhalla voor Oostbloktuig.
Frans (16-2-2013 om 10:50)
Het wordt hoog tijd om de metaal-inkopers aan te pakken. Dat is de enige manier om deze krankzinnige situaties te stoppen.
Cookie-instellingen beheren