Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Ongeluk: mogelijk spookgereden

Toegevoegd: 17-02-2013, 11.58 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Eén van de voertuigen die zaterdagavond betrokken was bij de zware aanrijding op de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland reed mogelijk spook. Dat heeft de politie gemeld.


In dichte mist kwamen rond 21.50 uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie is een 20-jarige automobilist uit de gemeente Tholen die uit de richting van industrieterrein Arnestein/N57 kwam waarschijnlijk tegen de rijrichting in gereden. Hij botste frontaal op de auto van een 19-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede die uit de richting van de A58 kwam en ging in de richting van Arnestein/N57.

In de auto van de 19-jarige vrouw zaten nog twee meisjes van 14 en 15 jaar, eveneens afkomstig uit Burgh-Haamstede. Alle betrokkenen zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. De 20-jarige man brak bij de aanrijding een been en een enkel. Over letsel bij de andere slachtoffers is nog niets bekend.

De 20-jarige bestuurder rook naar alcohol en bij hem werd een bloedproef afgenomen.

Zie ook:
- 16/02/2013: Ernstig ongeluk A58 in dichte mist   


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (4-3-2013 om 22:33)
@Henk PARDON? u zegt?? ik ben totaal niet achterlijk vriend ik zeg dingen zoals ik ze zie en heb een schurfthekel aan dit soort mensen en wegpiraten is er ondertussen meer bekend over al dan niet gedronken? en hoe is het met de slachtoffers en de 20-jarige jongen?
Zeeuwse showride (19-2-2013 om 14:23)
@anoniem om te beginnen lekker dappere nickname :S ja ik heb gezien hoe mistig het was die avond, verkeersborden daar in de omgeving waren gewoon te zien @zeeuw kennelijk sta jij aan zijn kant waarschijnlijk familie? een rotonde verkeerd nemen overkomt niet iedereen als borden te zien zijn
Rosa (18-2-2013 om 22:46)
Ha Edel. Leer jij eerst maar schrijven.. uitkleden tot op het BOD!!! Haha, dus jij hebt bodden i.p.v. BOTTEN!!!!
Peter (18-2-2013 om 22:05)
Gelukkig was hij zaterdagavond niet met dat zgn.. grote geschut op weg! Anders waren er zeer waarschijnlijk drie doden te betreuren geweest! Met drank op achter stuur, 20 jaar, en dan veel rijervaring in twee jaar? Maar natuurlijk! Of heeft meneer eerst twee jaar zonder rijbewijs gereden?
Chauffeur (18-2-2013 om 21:29)
Ik vind dat als bestuurders van motor voertuigen met drank op achter het stuur zitten ze het rijbewijs voor 10 jaar moeten innemen. En als ze met drank op een ongeluk veroorzaken rijbewijs innemen en nooit meer terug geven. Ze gaan in dit land veel te soepel om met drankrijders.
Chauffeur (18-2-2013 om 21:28)
Ik vind dat als bestuurders van motor voertuigen met drank op achter het stuur zitten ze het rijbewijs voor 10 jaar moeten innemen. En als ze met drank op een ongeluk veroorzaken rijbewijs innemen en nooit meer terug geven. Ze gaan in dit land veel te soepel om met drankrijders.
Cookie-instellingen beheren