Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 210 km

Slapende man in gestolen auto

Toegevoegd: 19-02-2013, 14.34 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Tijdens de surveillancedienst hebben agenten vannacht omstreeks 02.00 uur op de Scheldeboulevard in Terneuzen een 19-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden. De man lag te slapen in een gestolen auto.


De man werd in eerste instantie aangehouden omdat hij lag te slapen in een auto die hij de dag ervoor had gestolen in Roosendaal. In de auto lag ook 34 gram hennep. De man werd ook gezocht voor de mishandeling van zijn ex-vriendin op het station in Bergen op Zoom. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (21-2-2013 om 05:22)
Slechte slaap plek hoor, ga dan stukje verder in de polder staan ofzo
Frank (20-2-2013 om 20:41)
Toch kan er nog veel mens van deze idioot terecht komen. Iedereen heeft zo z'n fases. Vriendin slaan is natuurlijk een beetje laf. Auto stelen en vervolgents erin gaan slapen is best humor.
Voor wetswijziging (19-2-2013 om 18:27)
Zet m maar meteen voor 19 jaar vast. Als hij nu al dergelijke vergrijpen op zijn naam heeft staan weet je wat de toekomst brengt. Ik weet t..illusie...hij krijgt slecht een tikje op de vingers en mag weer gaan. Op naar zijn volgende diefstal en mishandeling. D'r moeten eerst doden vallen zeker..
Juriste (19-2-2013 om 14:44)
19 jaar...............nog een heel leven voor zich maar met zulke vergrijpen al op je naam wordt dat dus verrekte lastig............dat is dan onze toekomst tssssssssssss
Cookie-instellingen beheren