Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gerucht over kinderlokker niet waar

Toegevoegd: 19-02-2013, 21.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Dinsdag verscheen er op Facebook een gerucht over een kinderlokker in Zierikzee. De verspreider van het bericht heeft bij de politie zijn excuus aangeboden en het bericht is verwijderd. 


Op Facebook stond een verhaal over een oudere man bij een school, welke reed in een zwarte personenauto met een Nederlands kenteken. Het bericht hield de gemoederen in Zierikzee behoorlijk bezig. Nadat eerst het bericht was verwijderd, meldde even later een man zich op het politiebureau. Hij vertelde dat hij het bericht had verspreid en bood zijn excuus aan, omdat het bericht niet waar was en op een misverstand berustte. Het bleek dat hij de melding had gemaakt op basis van onjuiste informatie.

De politie heeft de bewuste auto vanmiddag ook nog gecontroleerd, maar de bestuurder bleek hier niets mee te maken te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-2-2013 om 15:17)
Een boete? doe eens normaal man. beter een valse melding dan geen melding als het echt nodig is. straks durft niemand meer iets te melden bij "vermoeden"
Linda (20-2-2013 om 20:48)
En iedereen maar weer delen op facebook, allemaal van hetzelfde slag. eerst berichten verifieren ipv elkaar nalullen.
Ikke (20-2-2013 om 15:20)
Ik zeg een bloemetje en excuses persoonlijk aanbieden zijn wel op zijn plaats denk ik zo
Vlissingse (20-2-2013 om 02:07)
Tja zo zie je maar weer, eerst de feiten 100% weten en dan pas handelen. Zo word iemand wel vals beschuldigt en er op aan gekeken
Tom (19-2-2013 om 22:38)
Krijg deze valse melder nu ook een boete ? dit i v m smaad of laster ik heb ook zo'n buur die bij ieder vermoeden van, de instanties beld ben je mooi klaar mee
Cookie-instellingen beheren