Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jongens aangehouden wegens beroving

Toegevoegd: 21-02-2013, 15.55 uur
Door: Veerle van Iren
OOST-SOUBURG - De politie heeft twee jongens uit Vlissingen aangehouden voor de beroving van een 18-jarige vrouw uit Middelburg.

Het slachtoffer fietste woensdagavond rond 20.45 uur over het Koopmansvoetpad richting Groot Abeele in Oost-Souburg. Ter hoogte van de Zaanstraat kwam plotseling een persoon achter haar aan gerend. Het meisje werd gedwongen te stoppen. Een tweede persoon kwam erbij staan en ze moest onder bedreiging geld afgeven. Hierna rende het tweetal weg.


Agenten gingen na de melding snel ter plaatse en zagen ter hoogte van de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg twee jongens lopen die aan het opgegeven signalement voldeden. Ze draaiden hun surveillancevoertuig en zagen het tweetal direct daarop hard wegrennen.

Eén van hen werd op het Ambachtsveld in zijn kraag gegrepen. Het bleek te gaan om een 16-jarige jongen uit Vlissingen. De andere verdachte een 15-jarige Vlissinger is vanmiddag aangehouden. Het duo is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (21-2-2013 om 16:20)
10 uur taakstraf en ze staan weer op straat.
EB (21-2-2013 om 16:20)
Behoren deze lieden ook tot de categorie waar minister Asscher het over heeft in zijn brief aan de 2e kamer?
TomTom (21-2-2013 om 16:13)
Goed werk politie !!! Voor de verdachten(want dat zijn ze nog steeds)1 woord Dwangarbeid !!!
Cookie-instellingen beheren