Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Vijf woninginbraken gepleegd

Toegevoegd: 22-02-2013, 11.48 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Afgelopen week werden er verschillende woninginbraken gepleegd. De inbraken vonden plaats in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen en Kapelle.


In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen. Tijdens afwezigheid van de bewoners werd hun huis doorzocht. Ze missen nu sieraden en een laptop.

Aan de Veersesingel in Middelburg werd in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken terwijl de bewoners lagen te slapen. Hier werden sieraden en geld buitgemaakt.

In Goes werd de achterdeur geforceerd van een woning aan de Garnaetwei. Dit gebeurde tussen 16.30 en 19.00 uur. Hier zijn geen spullen weggenomen.

Donderdag tussen 15.45 en 22.15 uur werd tevens ingebroken in een woning aan de Reggestraat in Terneuzen. Hier werd de achterdeur geforceerd waarna een klein geldbedrag en wat rookwaren werden weggenomen.

Donderdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur is ingebroken in een woning aan de Karmijnstraat in Kapelle. De woning werd via de achterzijde betreden waarna het hele huis werd doorzocht. Weggenomen zijn een laptop, sieraden en geld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-2-2013 om 13:15)
@Peter. Triest, dit soort reacties. Wie geeft iemand het recht om te stelen van een ander! Weinig geld, dan maar gaan stelen van je medemens die er ook hard voor heeft moeten werken? Heb zelf ook zo m,n problemen met de recessie maar daarom ga ik nog niet uit stelen.
Peter (22-2-2013 om 15:21)
Ik vrees dat dit het nog maar een begin is, mensen hebben geld nodig en dan gaan ze zulke dingen doen, door de economie raken ze hun baan kwijt en schuldeisers staan op de stoep, jammer dat ze het bij gewonen mensen weg halen, ze kunnen beter een bank beroven, daar is meer.
Cookie-instellingen beheren