Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Inbreker op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 24-02-2013, 13.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er iemand aan het inbreken was in een woning aan de Nicolaes Honighstraat in Vlissingen. 

De man probeerde te vluchten. Hij rende het huis door van boven naar beneden en probeerde zelfs boven uit een raam te springen. Toen hij de agenten zag vluchtte hij de woning weer in.


Uiteindelijk is hij met behulp van een politiehond in een tuin overmeesterd en aangehouden. De verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding en hij sloeg meerdere keren in het gezicht van een politieagent. De verdachte, een veelpleger, is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiMoto (27-2-2013 om 18:05)
Veelpleger, draaideurcrimineel, stelselmatige dader. Benamingen genoeg. Nu nog actie. Wat voor samenleving is dit die mensen die niet willen deugen kans op kans geeft? Volgens psychologen heeft strenger straffer geen zin. Kan wel zijn, dit soort figuren hoort (lang) achter slot en grendel.
Marco (24-2-2013 om 23:07)
Tja , de vraag is : hoe veel moet je plegen / of hoe ernstig ? om serieus aangepakt te worden . ( afleren zal moeilijk worden , vrees ik )
Wp (24-2-2013 om 20:17)
Heej zeeuw een politie hond zal niks doen als je blijf staan volgens mij zijn die getraint om weg rennende of hevige verzettende mensen te pakken maja gelukig dat hij niet kon vluchten tzal je boeltje maar weze
Zeeuw (24-2-2013 om 14:24)
Je zal maar tijdens je werk klappen in je gezicht krijgen. Ze hadden de hond zijn of haar werk even af moeten laten maken. Aangezien het een veelpleger is leert hij het toch niet af.
Jan P (24-2-2013 om 14:00)
Een veelpleger en toch loopt hij vrij rond dat is toch raar dan?
Cookie-instellingen beheren