Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen mishandeling gezocht

Toegevoegd: 28-02-2013, 16.13 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die maandagavond tussen 20.30 uur en 20.35 uur in een park in Tholen plaatsvond.


Tussen genoemde tijdstippen liep een 17-jarige jongen uit Tholen door het park toen hij drie, voor hem onbekende jongemannen tegenkwam. Toen hij hen voorbij was werd de Tholenaar plotseling van achteren aangevallen door het drietal. Hij is hierbij geschopt en/of geslagen. De jongen kon wegrennen maar moest later aan de Oudelandsepoort gaan zitten. Door een voorbijganger is een ambulance gebeld die het slachtoffer met een klaplong overbracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom.

Getuigen van deze mishandeling worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petje (1-3-2013 om 19:29)
Ik weet om welk park het gaat. (Venkelstraat/Oudelandsepoort) Zelf loop ik er ook niet graag s'avonds. Slecht verlicht, veel bebossing en er loopt gewoon tuig rond.
Cb (1-3-2013 om 18:50)
Wie loop er nu in dat park om half 9 .pikkedonker . ik kan het weeten ik heb er zo veel gelopen maar niet in de donker. en dan dat stuk bij de molen .het is een rot zo in tholen in mijn tijd niet hoor......
A (1-3-2013 om 14:14)
Wel toevallig dat het net weer zoiets gebeurd naar aanleiding van een meerdere mishandeling die op youtube stond / en hart van nederland... Toen waren de daders van Marokaanse/Turkse afkomst.. Ben benieuwd in welke doelgroep we hier moeten zoeken??? Misschien wel weer het zelfde klote volk.
Bas (1-3-2013 om 12:06)
Beste Piet, dit wordt vaak niet gedaan omdat getuigen een objectieve verklaring moeten geven. Als een getuige een signalement in de krant leest, dan bestaat het gevaar dat hij zijn eigen waarneming gaat aanpassen. En dat is nou net niet de bedoeling.......
K (1-3-2013 om 10:36)
Stoer hoor iemand van achter aanvallen zodat hij zich niet kan verdedigen jammergenoeg zie je dit niet gebeuren anders hadden de daders nu in het ziekenhuis gelegen kom op als ik zie dat een groep 1iemand in elkaar trapt ga ik helpen zodat het slachtoffer niet alleen staat.
Whitney (1-3-2013 om 10:35)
Wat is het onstuimig de laatste tijd op Tholen. is daar wat aan de hand soms ? :P en @ piet, men zoekt getuigen, en die weten zelf wel of ze er bij waren of niet. die hebben geen signalement nodig, maar helpen bij het maken ervan. of dacht u dat wij die 17 jarige gelijk geloven op zijn woord?
Cookie-instellingen beheren