Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Aanhouding wegens vernieling en bedreiging

Toegevoegd: 01-03-2013, 16.11 uur
Door: Veerle van Iren
HEINKENSZAND - Donderdagmiddag rond 16.20 uur is een 42-jarige man uit Heinkenszand aan de Spreeuwehof in zijn woonplaats aangehouden wegens vernieling en bedreiging.

Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er aan de Spreeuwehof in Heinkenszand een man met een op een zwaard gelijkend voorwerp rondliep en vernielingen aan het plegen was. Tevens bedreigde de man omstanders.


De politie die kort na de melding in de straat aankwam heeft de man aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (2-3-2013 om 04:50)
Ik vraag me af waar dit soort figuren zich mee bezig houden. Je kan er gif op innemen dat je met dit soort acties van de straat geplukt wordt. Moet eens even goed gepraat worden met deze persoon en laat hem eens duidelijk maken wat er aan hem mankeert. Zelf heeft hij hier ook niets aan.
QuasiMoto (1-3-2013 om 20:28)
Deze man heeft een mentale stoornis en is al jarenlang in beeld bij de instanties. Hulpverlening verzandt in een moeras van competenties en bevoegdheden. Ook hier een kloof tussen wat in praktijk nodig is en wat de (semi)overheid aanbiedt. Het mogelijke vervolg: de zoveelste stille tocht...
Cookie-instellingen beheren