Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Duo mishandeld na vernieling

Toegevoegd: 02-03-2013, 14.20 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes zijn vrijdag aan het einde van de middag een winkeleigenaar en één van zijn klanten mishandeld nadat zij twee personen aanspraken op een vernieling die zij pleegden.
 
Volgens de politie werd de vernieling kort voor 16.30 uur gepleegd door een 22-jarige man en een 27-jarige man, beiden afkomstig uit Vlissingen. Bij een winkel aan de Korte Vorststraat hadden de twee een reclamebord omgegooid.


De winkeleigenaar en de klant, die het tweetal op hun gedrag aanspraken, kregen klappen en werden bedreigd. De Vlissingers werden door de politie op de Koepoort aangehouden. Dat gebeure op aanwijzingen van de winkeleigenaar.

Tijdens het overbrengen naar het politiebureau bedreigde en beledigde de 22-jarige man een agent. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (4-3-2013 om 18:33)
@4462 Dat komt door figuren zoal jou die mensen afzeiken. Wellicht is de persoon die dit schreef disleksies . Vervolgens zeg je "ieder een eigen mening" en die mening van Jo telt niet? Dat is een Oxymoron.
4462 (3-3-2013 om 16:42)
Belachelijk dat er eigenlijk zonder aanleiding dit soort dingen gebeuren. Het is toch wat deze tijd, misschien dat er drank of drugs in het spel is geweest. Of het waren wat korte lontjes. En 'Jo', leer eerst maar eens spellen voor je namens burgers wil spreken. Ieder een eigen mening.
Loes (3-3-2013 om 08:54)
Hou ze alsjeblieft in de cel, hoe brutaal kun je zijn,wie denken ze wel niet dat ze zijn, het zouden je kinderen maar zijn, ik zou me dood schamen als ouder, en ook flink aanpakken.
TvO (2-3-2013 om 19:41)
Zijn er ook foto's van hun voor Facebook!!!!! Kom maar op dan rot jongens lekker in hun eigen stad blijven!!!
Maja (2-3-2013 om 17:17)
Goed gedaan van die eigenaar en die klant. HOpelijk vallen de verwondingen mee.
Jo (2-3-2013 om 17:11)
Flink pak op hun donder walgelijke kerels om alles te vernielen en een flinke straf geven en een hooge boete heren officieren hoord u mij ik spreek namens vele nederlandse burgers
Cookie-instellingen beheren