Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Auto dronken man wordt vernietigd

Toegevoegd: 03-03-2013, 12.30 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmiddag in Vlissingen een man zonder rijbewijs betrapt die onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Zijn auto bleek bovendien niet verzekerd te zijn. De auto van de man wordt vernietigd.


De automobilist werd rond 16.15 uur gecontroleerd op de Van Dishoeckstraat. Agenten herkenden de bestuurder van de auto en wisten dat hij al eerder met een ongeldig rijbewijs in de bewuste auto had gereden.

De agenten gaven de bestuurder van de auto een stopteken en de 43-jarige Vlissinger voldeed netjes aan het verzoek van de agenten. Bij het opvragen van de gegevens van de auto en de bestuurder bij de meldkamer bleek dat de auto niet verzekerd was en dat de bestuurder nog steeds niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

Bij het aanspreken van de bestuurder roken de agenten bovendien dat de Vlissinger alcohol had gebruikt. De blaastest die volgde bevestigde dat de man inderdaad alchol had genuttigd. De automobilist is vrijwillig meegegaan naar het bureau om een ademanalysetest te doen.

Op het bureau bleek dat de man al voor de derde keer betrapt was op het rijden onder invloed van alcohol. In overleg met de hulpofficier van justitie is besloten om de auto van de Vlissinger in beslag te nemen en te laten vernietigen. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat, geen geldig rijbewijs heeft en met een onverzekerde auto rondreed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (4-3-2013 om 07:15)
Even in bezwaar bij de kantonrechter en de auto komt netjes terug. let maar op, zo gaat dat hier.
Aliber (3-3-2013 om 21:48)
Ja hallo , het lijk net of ie geen auto meer kan kopen , voor het zelfde geld haald ie ergens een auto voor een prikkie , en rijd ie alsnog . tjonge tjonge wat zijn we slim.
Ferry G. (3-3-2013 om 15:54)
Een beetje zonde om die auto te vernietigen. ik zou het als sloopwagen verkopen voor de recycling. verder vindt ik het maar niets dat dit dus tot 3 keer kan, en diegene die toevallig krap zit en de wegenbelasting een keer niet meer op tijd kan betalen, wel gelijk de wagen afgetakeld wordt. SCHANDE
Henk (3-3-2013 om 15:31)
Ik snap dat ook niet hoor. Hij zal maar iemand dood rijden en dan krijgt de familie van het slachtoffer te horen dat deze man al voor de derde keer dronken achter het stuur zit... Dronken achter het stuur is gewoon geen excuses voor.... Bah ik wordt hier zo boos om he.....
MotoRob (3-3-2013 om 13:56)
Beter de auto verkopen en de opbrengst in de staatskas storten. Ben in elk geval blij dat deze idioot van de weg is geplukt.
Tonia (3-3-2013 om 13:52)
Had hij wel verstand dan?
Cookie-instellingen beheren