Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Politie zet wegpiraat langs de kant

Toegevoegd: 03-03-2013, 12.35 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Een politieman die onderweg was naar zijn werk heeft zaterdagavond diverse bekeuringen uitgedeeld aan een automobilist die het niet zo nauw nam met de verkeersregels.


Op de Oesterdam vond de 20-jarige man uit de gemeente Tholen het nodig om diverse personenauto's in te halen, terwijl er een dubbele doorgetrokken streep ligt en dit dus niet toegestaan is. Bij het inhalen moesten veel automobilisten 'vol in de remmen'. Zij werden dus gehinderd door de 20-jarige automobilist. Even verderop deed hij hetzelfde.

Met een gangetje van ongeveer 150 kilometer per uur reed de jongeman uit de gemeente Tholen vervolgens verder in de richting van Rilland. Op de Oude Rijksweg in Rilland staat sinds enige tijd een tijdelijke verkeerslichtinstallatie. Voor het rode licht stonden auto's netjes te wachten tot het licht op groen sprong. Maar niet de jonge automobilist. Hij reed langs de volledige rij wachtende auto's en gaf hen allemaal het nakijken, terwijl hij het rode licht negeerde en doorreed.

Op de Valckenisseweg kon de agent de auto laten stoppen. Daar heeft de 20-jarige man uit de gemeente Tholen de bekeuringen gekregen die hem toekwamen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jans (4-3-2013 om 22:05)
@Jo ik kan zo moe worden van mensen zoals jij. Hoe weet jij nou om wat voor reden de politie snel de kruising over moet? Heus niet omdat de koffie koud wordt hoor. Vraag eens of je een dienst mee mag draaien, dan snap je misschien waarom ze dit doen en plaats je niet van die domme reacties!!
Nn (4-3-2013 om 20:12)
De agent heeft goed werk verricht ,zal meer moeten gebeuren als ze van die figuren tegen komen .Of een agent nu, of geen dienst heeft er op af gaan MOET gewoon mogelijk zijn .
Fietser (4-3-2013 om 16:47)
Net als in Rusland camera op het dashboard dan kunnen ze zien wat ie deed. Is toch belachelijk rijden. Gelukkig is het goed afgelopen, maar voor hetzelfde gebeurd er een ongeluk met vreselijke afloop. De agent heeft hem op een juiste manier in het vizier gehouden en pas later gepakt en aangehouden.
Remco (4-3-2013 om 11:40)
@ K. Dit is normaal hoor onder de MAX. rijden... Inhalen over een doorgetrokken streep niet.
C.Lozekoot (4-3-2013 om 11:23)
Doodziek van dit soort aso's! Wij doen allen ons best om het zo goed mogelijk te doen en dan zijn er van dit soort lui die hun gang maaar gaan. Straffen? Ja, maar dan eens een poosje "knijp zetten".
Jacob (4-3-2013 om 10:25)
@K, Jij bent net zo'n figuur als de bestuurder, en misschien ben jij hem wel. Deze aso gewoon kei en keihard aanpakken en z'n rijbewijs voor een jaar innemen aanmelden voor de befaamde cursus en opnieuw z'n roze papiertje laten halen.
Cookie-instellingen beheren