Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

HVZeeland heeft nieuwe Facebookpagina

Toegevoegd: 04-03-2013, 16.49 uur
Door: Redactie HVZeeland.nl

MIDDELBURG - HVZeeland.nl heeft sinds kort een nieuwe Facebookpagina. Door deze pagina een 'like' te geven houden wij u ook via dit medium op de hoogte van het laatste Zeeuwse nieuws.


Het gebruik van social media wordt steeds populairder. Ook HVZeeland is op social media vertegenwoordigd. Via deze media worden zowel bestaande als nieuwe lezers bereikt. HVZeeland.nl was tot nu met name vertegenwoordigd op Twitter. Via dit medium houden wij al geruime tijd volgers op de hoogte van zowel lopende calamiteiten als alle geplaatste nieuwsberichten. Op Twitter heeft HVZeeland.nl op dit moment circa 11.000 volgers.

Sinds dit weekeinde beschikken wij ook over een vernieuwde Facebookpagina. Op de Facebookpagina waren voorheen alle Twitterberichten automatisch te volgen. Hierdoor lazen zowel Twittergebruikers en Facebookgebruikers hetzelfde. Deze twee media zijn echter anders van opzet. Omdat er op Facebook veel meer ruimte is om informatie weer te geven, is onze pagina onlangs in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf heden ziet u van alle geplaatste nieuwsartikelen een korte introtekst op de Facebookpagina staan. Door op de bijgevoegde link te klikken kunt u het volledige artikel lezen op onze website. Als u de facebookpagina een 'like' geeft zullen de artikelen dagelijks in uw tijdlijn verschijnen en bent u altijd op de hoogte van het dagelijkse nieuws.

Updates over lopende calamiteiten verschijnen in principe niet meer op de Facebookpagina. Wilt u daarvan op de hoogte blijven? Volg dan (ook) ons Twitteraccount.

Ga nu naar onze Facebookpagina.
Ga nu naar ons Twitteraccount.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren