Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Zwaargewonde na instorten dak woning

Toegevoegd: 06-03-2013, 10.26 uur - Update: 06-03-2013, 10.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De hulpdiensten zijn woensdagmorgen massaal uitgerukt voor ongeval in Oost-Souburg.

Rond 10.05 uur vond het incident plaats aan de De Deckerestraat. Volgens de politie is er een dak van een woning ingestort en is daar mogelijk iemand onder terecht gekomen.


De hulpdiensten zijn nu ter plaatse. De omgeving is afgezet. Naast diverse brandweervoertuigen en ambulances is er ook een traumahelikopter onderweg. Volgens de politie is het slachtoffer er ernstig aan toe.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende (7-3-2013 om 09:44)
Iedereen weet t zo goed te vertellen hier maar niemand weet de werkelijke toedracht nog ook geen getuigen die zien ook vaak dingen verkeerd het is al triest genoeg het verdriet is enorm laat het aub eens aan de experts over
John (6-3-2013 om 12:09)
Helaas trauma heli vertrokken reanimatie gestaakt chauffeur vrachtwagen overleden omdat de last die hij had aangekoppeld half uit de kraan viel de last heeft hem geraakt en dat heeft hem het leven gekost een tragische gebeurtenis deze dag wens de familie veel sterkte de komende zware tijd R.I.P.
Getuige (6-3-2013 om 11:07)
Dit bericht is fout opgesteld. Het gaat om een kozijn,van een dakkapel die op een vrachtwagen stond die is gekanteld en op de persoon gekomen. Daarbij is de halsslagader geraakt dit zag er niet goed.uit. Sterkte voor het slachtoffer en familie tevens voor de getuigen van het ongeval.
Cookie-instellingen beheren