Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Controle op sluipverkeer in Hoek

Toegevoegd: 06-03-2013, 11.24 uur
Door: Veerle van Iren
HOEK - Op de Lovenweg werd op maandag 4 en dinsdag 5 maart tussen 15.00 en 17.00 uur controle uitgevoerd op het sluipverkeer.


De Lovenweg is al enige tijd afgesloten voor het sluipverkeer vanwege klachten van omwonenden, verkeersmetingen en waarnemingen van de politie. De afsluiting is aangegeven met borden.

De controlerende agenten kregen veel complimenten van de buurtbewoners en fietsers die blij waren met deze controle. In totaal werden 25 bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (8-3-2013 om 18:10)
Kom iedere dag maar controleren het is nog nooit zo rustig gewwest
Fietser (7-3-2013 om 10:34)
Ja inderdaad een goede actie. Vooral in de spits een drukke route. Na de afsluiting door borden, wel minder, maar de die-hards houden stug vol. Er loopt een leuke fietsroute langs, die in de zomer veel fietsers trekt. Ook op de Noorddijk (Hoek) en Hasjesweg nog teveel autoverkeer.
Ed (7-3-2013 om 00:17)
Welgeteld 25 auto's in 2 uur.. dan mogen ze mijn straat ook wel afsluiten irriteren ze tenminste geen mensen die lekker willen werken
Matthijs (6-3-2013 om 21:21)
Zielig hoor die bewoners, alsof de weg alleen van hun is. Als de gemeente geen sluipverkeer wil dan moeten ze eens een keer zorgen voor een goede ontsluiting. Dit is weer typisch zo'n geval van uitlokking om boetes te kunnen schrijven. Diep triest!
Medewerker dow (6-3-2013 om 18:24)
Gaat echt helemaal nergens over ik werk ingeleend bij dow sochtens is het een RAMP om daar op tijd te komen en savonds EEN ramp om thuis te komen neej buurt bewoners staat niet in die file he maja helaas
Jan (6-3-2013 om 15:40)
Ik vind het erg jammer dat ze goede wegen af sluiten. Waarvoor hebben ze die dan aangelegd? Alleen voor de bewoners daar? Bij ons in de straat rijden ook nogal auto's, is niet altijd even leuk, maar we leven niet meer in de tijd dat een auto niet sneller mocht rijden dan een dravend paard.
Cookie-instellingen beheren