Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Motorrijder gewond geraakt in Sas van Gent

Toegevoegd: 07-03-2013, 14.16 uur
Door: Veerle van Iren
SAS VAN GENT - Woensdag 6 maart vond rond 15.45 uur een aanrijding plaats op de Europalaan in Sas van Gent tussen een personenauto en een motorrijder.


Beiden naderden elkaar uit tegengestelde richting. De automobilist, een 66-jarige man uit Sas van Gent wilde voorlangs de motor linksaf slaan en gaf daarbij geen voorrang aan de 30-jarige motorrijder die eveneens afkomstig is uit Sas van Gent.

De motorrijder is naar het ziekenhuis vervoerd met onder andere een gebroken pols en een gekneusde enkel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DD (7-3-2013 om 15:02)
Beterschap motorrijder! Weer een automobilist die niet kijkt naar tegenliggers, maar gewoon afslaat.
Sasse (7-3-2013 om 14:57)
Volgens kennissen sloeg de motor van de auto af en de motorrijder reed 'veel' te hard in de 30km/u zone. De auto was door de klap helemaal in de richting gedraaid waar ie vandaan kwam. Beterschap aan de motorrijder en sterkte voor de bestuurder, de schrik zal er goed in zitten.
Cookie-instellingen beheren