Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 241 km

Vier hennepkwekerijen ontmanteld

Toegevoegd: 07-03-2013, 15.27 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Woensdag 6 maart zijn vier hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. De ontdekkingen werden gedaan in Sint Maartensdijk, Oud-Vossemeer, Tholen en Brouwershaven.


In een leegstaand pand in de Frank van Borselenstraat in Sint Maartensdijk is een kwekerij aangetroffen die 175 planten omvatte. In een woning in de Dorpsweg in Oud-Vossemeer zijn vier kweekruimtes aangetroffen met in totaal 227 bijna oogstrijpe planten. Alle planten zijn vernietigd.

In een loods in de Ondernemersweg in Tholen zijn twee opleggers ontdekt die waren ingericht als kweekruimtes. De brandweer is met een ladderwagen ter plekke gekomen en heeft uit veiligheidsoverwegingen geholpen met demontage. In de opleggers zijn in totaal 811 planten aangetroffen. Alle apparatuur en planten zijn vernietigd.

Donderdag 7 maart is een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen in de Nieuwstraat in Brouwershaven. Een 41-jarige man uit Ouddorp is aangehouden. Er zijn 709 planten aangetroffen en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reddevil (9-3-2013 om 15:21)
Legaliseren die handel!!!!!!!! Word de staatskas ook aangevuld en weg met die criminelen
Dr.acula (8-3-2013 om 05:41)
De "pliesie" kan beter loodgieter worden,want het is dweilen met de kraan open.
Tom (8-3-2013 om 00:45)
Goed bezig! Weg met die troep.
Kees (7-3-2013 om 16:56)
Hoe lang gaat dit nog zo door? Coffeeshops mogen gewoon blijven draaien echter over de bevoorrading heeft men niet gedacht. Sterker nog, bevoorrading van een coffeeshop is illegaal. Wat je dan ook mag verwachten is grootschalige teelt en das ook weer verboden. dus hoelang blijft dit zo doorgaan?
Jeroen (7-3-2013 om 16:28)
Toch zonde!
Arie (7-3-2013 om 16:14)
Ik heb begrepen dat criminelen steeds 2x zoveel nieuwe kwekerijen beginnen als er oude worden opgerold door de politie zodra dat bekend wordt. Puur om ze te pesten. ze kunnen er net zo goed mee ophouden, (de pliesie bedoel ik dan)
Cookie-instellingen beheren