Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 99 km

Poging overval hotel Terneuzen

Toegevoegd: 08-03-2013, 16.16 uur - Update: 08-03-2013, 19.11 uur
De politie bij het hotel in Terneuzen. De politie bij het hotel in Terneuzen.
De politie bij het hotel in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Drie mannen hebben vrijdagmiddag een poging gedaan om een hotel in Terneuzen te overvallen. Op dat moment was er in het hotel een goudbeurs aan de gang.

Rond 15.40 uur kwam het drietal aanrijden op een motorscooter bij het hotel aan de Peter van Anrooylaan in Terneuzen. Een medewerker zag dat de mannen bivakmutsen droegen en heeft de toegangsdeur afgesloten. Hierdoor kon het drietal niet naar binnen en is weggevlucht richting de Otheense kreek. Eén van de drie mannen had ook een vuurwapen bij zich.


De politie heeft een zoekactie gedaan in de omgeving naar de daders. Het gaat om drie daders waarvan één met een getinte huidskleur. Één van de daders had een blauwe overall aan, een andere droeg een donkerke jas. Het drietal reed op een opvallende blauwe Suzuki Burgman motorscooter met een Pools kenteken en rode striping.
 
De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben, of denken de motorscooter te herkennen, zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B (10-3-2013 om 10:30)
Ja zou beter zijn de grens weer dicht te gooien voor die oostblok figuren. ze komen niet alleen maar voor het werk...
Overburen (10-3-2013 om 08:21)
Grenzen open??zijn van die levenloze mensen van dit dorp zelf.die willen leven als een zogenaamde stoere boy met geld maar hebben geen cent te makken en werken kunnen ze niet.misschien zakgeld verhogen jongens bij pap en mams.staat zo zielig wat jullie doen.bijna medelijden dat het zo ver moet komen
A3 (8-3-2013 om 16:59)
Mooi he , open grenzen , en de politie die toch niets mag en kan doen
Loes (8-3-2013 om 16:29)
Heb inmiddels ook al een burgernet-bericht gekregen. Hopelijk krijgt de politie ze te pakken. En alle lof voor de hotelmedewerker die zo alert gereageerd heeft! Petje af!
Cookie-instellingen beheren