Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Bejaarde slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 10-03-2013, 14.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Een 85-jarige man is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. 

Hij werd die middag in zijn woning aan de Oosterstraat door een hem onbekende man aangesproken. Door middel van een babbeltruc wist die hem zijn pincode te ontfutselen. Daarna zag hij de kans de portemonnee, met daarin de bankpas van de bejaarde man, weg te nemen en snel weg te lopen.


Het slachtoffer ging er nog achteraan maar verloor de man uit het oog. Toen hij kort daarna zijn bank belde om zijn rekening te laten blokkeren, was dit al te laat. Er was al geld van zijn rekening afgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M Kuhn (11-3-2013 om 08:22)
Het zijn gewoon smeerlappen om oude mensen zo hun geld te ontfrutselen als ik die vieze klootzak ooit in mijn klauwen krijg dan is hij niet jarig ik zeg niet wat ik ga doen maar dat merkt hij van zelf.
Jan Adriaanse (10-3-2013 om 16:40)
Men leert het nooit, maakt het de dief gemakkelijk door de portemonnee op een te verwachten plek te leggen en dan ook de pincode et gemakshalve bij te voegen.....
Cookie-instellingen beheren