Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Spoor van vernielingen in Bruinisse

Toegevoegd: 10-03-2013, 23.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag een spoor van vernielingen achtergelaten in de Nieuwstraat in Bruinisse. 


Van twee geparkeerde auto's werden de buitenspiegels afgetrapt. Ook werd van een winkel de ruit van de deur en een groot etalageraam beschadigd. Verder werd ook nog een ruit van een woning ingegooid. 

Vermoedelijk zijn de vernielingen gepleegd rond 03.00 uur en zijn de daders gekomen uit de Dorpsweg en richting de Oudestraat gelopen. De politie vraagt iedereen dit informatie heeft dit door te geven via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (11-3-2013 om 18:33)
Dat zijn vast weer dronken jongeren die vanuit de discobus komen. Ik heb ze al eens eerder bezig gezien... wellicht kan de politie eens controleren rond half vier. Dan kan er misschien eens één worden gepakt!
Jacob (11-3-2013 om 09:12)
Wat een geweldige akties van deze aso's, kun je later aan je kinderen vertellen hoe geweldig stoer je was. Andermans eigendommen vernielen is een heldhaftige daad. Je eigendom, met hard werken verdiend, vernield aantreffen is héél zuur. Maar deze moedige aso's zijn te laf om zichzelf aan te geven.
René (11-3-2013 om 08:21)
Bijna ieder weekend gebeurt er wel iets op Bru. Het is voor iedereen duidelijk dat dat rapalje in de kroeg heeft zitten zuipen voordat ze als volslagen idioten alles slopen wat op hun pad komt. Een spiegel van een auto afrappen is dan maar peanuts, ze lopen net zo makkelijk over het dak ervan...
Cookie-instellingen beheren