Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 345 km

Vijf jaar cel voor drugsdealer

Toegevoegd: 11-03-2013, 16.43 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom, die de afgelopen drie jaar dealde in cocaïne is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. Er was zes jaar tegen hem geëist.


De Bergenaar ('Mo') werd tevens veroordeeld voor het bezit van 578 gram cocaïne, die bij een 45-jarige Roosendaalse in haar woning werd gevonden. De Bergenaar gebruikte haar woning om van daaruit te dealen en de drugs op te slaan. Zij kreeg een celstraf van twintig maanden waarvan zes voorwaardelijk opgelegd, in plaats van de gevraagde twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk.

De Bergenaar kwam in beeld na een tip dat hij in Yerseke, Rilland, Bergen op Zoom en Roosendaal zou handelen in cocaïne. De politie kwam erachter wie 'Mo' was, er kwam een peilbaken op zijn auto en binnen de kortste keren kon hij in de kraag worden gevat. Vier mannen uit Reimerswaal, die voor hem de cocaïne bij gebruikers afleverden kregen vrijwel conform de eis taakstraffen van vijftig tot honderd uur en voorwaardelijke celstraffen van een week opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bird (12-3-2013 om 14:24)
Belachelijke straf, de straffen die in zeeland worden gegeven zijn echt belachelijk hoog.
Arie (12-3-2013 om 11:05)
@mar en hoe denkt u over supermarkten, slijterijen en cafe's? die verkopen alcohol, oa aan mensen die daar prima mee om kunnen gaan, maar ook aan mensen die dat niet kunnen. is dat niet het zelfde? dat mag wel van u? o.. u drinkt zelf ook wel eens iets, dan snap ik het..
Mark (12-3-2013 om 01:53)
@mar.. kom op... teveel films gezien haha.. ga naar youtube en type cia cocaine in. Beetje huiswerk kan geen kwaad. learn to hate n hate to learn brengt je nada..peace uit
Jan (11-3-2013 om 21:47)
Zo lees je maar weer: de runner spelen, dat levert goed geld op
Mar (11-3-2013 om 19:07)
te milde straffen voor dat tuig,straf uit gezeten?gaan ze weer op zelfde voet verder want geld zullen ze al wel veilig gesteld hebben wat ze verdiend hebben van andermans ellende en dan kunnen ze weer rustgi alles opbouwen waar ze gebleven zijn mijn advies tattoo met ik ben crimineel laten zetten
Cookie-instellingen beheren