Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 38 km

Verdachten aangehouden voor overval kerstavond

Toegevoegd: 12-03-2013, 12.01 uur
Door: Veerle van Iren
POORTVLIET - Op kerstavond 2012 is de Attent supermarkt in Poortvliet door twee mannen overvallen. Zij bedreigden de aanwezige medewerkers destijds met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en gingen er uiteindelijk vandoor met een slof sigaretten.

Op maandag 11 maart zijn twee verdachten aangehouden door de politie. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar hun betrokkenheid bij de gewapende overval die destijds het gesprek van de dag was in Poortvliet.


Door de recherche zijn in de tussentijd veel getuigen gehoord en uiteindelijk spitste het onderzoek zich toe op twee jongens uit de gemeente Tholen. Eén van hen is 17 jaar (16 toen hij de overval pleegde) en de ander is 18 jaar oud.

De jongen van 18 is maandagmiddag aangehouden in een woning in Sint Maartensdijk, de 17-jarige verdachte is 's morgens in Bergen op Zoom op een school aangehouden. Ze zijn allebei overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar zij verder worden verhoord door rechercheurs. Omdat het onderzoek nog niet is afgerond zijn de twee in verzekering gesteld. Zij blijven voorlopig nog vast zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (12-3-2013 om 12:34)
Zo zie je maar.al ben je nog so snel,de politie vindt je overal,en dan voor paar sigaretten
Cookie-instellingen beheren