Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Mishandeling was poging doodslag'

Toegevoegd: 14-03-2013, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 21-jarige Vlissinger is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een celstraf van twee jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk geëist.


De Vlissinger wordt ervan verdacht in de nacht van 25 op 26 november 2011 een plaatsgenoot dermate hard in het gezicht te hebben getrapt, dat de officier van justitie er een poging tot doodslag in zag.

Het incident vond plaats in de Gerbrandylaan in Vlissingen, nadat hij in een één op één-situatie aan het vechten was. Zijn opponent lag bovenop hem. Twee vrienden bevrijdden hem uit zijn benarde positie, waarna hij nog een trap tegen het hoofd van de op de grond liggende man gaf.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-3-2013 om 13:21)
@Hijsfijn, leer eens goed lezen. Het slachtoffer was aan de winnende hand, totdat 2 vriendjes van de dader zich er mee bemoeiden waarna het slachtoffer terwijl hij op de grond lag nog maar even een trap tegen z'n hoofd moest krijgen en ja dat is een poging tot doodslag.
Bertus (15-3-2013 om 08:44)
Ben zelf geen softie en een beetje matten moet wel kunnen van mij, maar tegenwoordig, zijn ze niet meer tevreden voordat ze een bewusteloze weerloze dood proberen te trappen met dat koppengeschop. dat is geen vechtpartij meer maar inderdaad gewoon poging tot moord door een crimineel gestoorde.
Marco (15-3-2013 om 02:15)
Het predicaat 'MAN' moet je verdienen ! En dat gaat dus niet op die manier ! Wat 'n laf ventje moet dat zijn zeg, bahhhh.
Hijisfijn (15-3-2013 om 00:49)
Die meneer uit Goes die hele gezinnen in t verderf heeft gestort komt r straks nog beter af.. Je mag je handjes alleen nog maar gebruiken om te graaien en te stelen. Poging doodslag. Pfff. Waarom is iedereen toch zo panisch voor klapjes? Omdat steeds meer mensen ze verdienen waarschijnlijk!
Cookie-instellingen beheren