Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Gewond na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 16-03-2013, 12.30 uur
Door: Roland de Jong
SINT ANNALAND - Een 21-jarige man is vrijdagavond gewond geraakt toen hij onder invloed van alcohol een ongeluk veroorzaakte.


De politie kreeg rond 23.20 uur een melding binnen dat er een auto dwars op de weg stond op de Joanna Mariapolder (N658) in Sint Annaland. Agenten troffen een zwaar beschadigde auto en een bestuurder aan die klaarblijkelijk onder invloed van alcohol verkeerde.

De bestuurder, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, is meegenomen naar het politiebureau. Er is een blaastest afgenomen. De man had 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij had wat last van zijn schouder en is door de agenten naar de huisartsenpost gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (16-3-2013 om 18:50)
NAAR HET ZIEKENHUIS GEBRACHT?????????? 100 keer opdrukken met die schouder binnen 10 minuten anders de politiestok erover
Marja (16-3-2013 om 14:46)
Wat een luxe zeg door de politie netjes naar de huisartsenpost gebracht worden als dronkenlap ..wat tref je het dan zeg!nou die kon van mij naast de politiewagen lopen naar de huisartsenpost onder begeleiding nooit het rijbewijs mer terug voordat hij andere mensen slachtoffer maakt
Joop! (16-3-2013 om 14:10)
Weer zo een kansloos geval. stop dit soort verslaafden toch verplicht in een afkickkliniek want ze zijn zeker een zeer duidelijke bedreiging voor de veiligheid van de samenleving. helaas wordt in dit land de "arme" dader beschermt en ontzien.
Cookie-instellingen beheren