Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 252 km

Inbrekers aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 18-03-2013, 16.06 uur
Door: Veerle van Iren
POORTVLIET - Vanmorgen kwam rond 09.30 uur de bewoner van een woning in de Bram Groenewegenlaan in Poortvliet thuis en zag toen dat er een auto op zijn oprit stond. Eenmaal binnen trof de bewoner twee mannen in zijn woning aan en kreeg hij een klap waarna de mannen er vandoor gingen in hun auto.


Op de Oude Rijksweg werd de auto met daarin de vluchtende inbrekers gesignaleerd. De inbrekers reageerden niet op een stopteken van de politie, reden met hoge snelheid verder op de rijstrook voor tegenliggers en namen de rotonde tegen het verkeer in. De auto van de verdachten vloog even later uit de bocht, raakte een boom en kwam tot stilstand tegen een hek. Twee van de inbrekers zijn direct aangehouden in de Putkilweg. De derde vluchtte weg en is met inzet van een diensthond eveneens aangehouden.

De verdachten zijn 20, 21 en 23 jaar oud en afkomstig uit 's-Gravenhage en Rijswijk. De 21-jarige verdachte uit 's-Gravenhage bevuilde tijdens het vervoer een dienstauto waarvoor hij een rekening zal krijgen. De auto waar de mannen in reden is in beslag genomen. De drie zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (19-3-2013 om 18:02)
Mooie toekomst voor die jongens!!
RFM (19-3-2013 om 01:56)
Heel mooi, hopen dat dit lui waren die dit vaker hebben gedaan en er ook aan gelinkt kunnen worden dmv vinger afdrukken oid.
Tom (18-3-2013 om 19:46)
Goeie actie van de politie! Opsluiten dat tuig. Je hebt maar uit een ander zijn huis te blijven.
Cookie-instellingen beheren