Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 19-03-2013, 13.18 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 maart werden enkele woningen in Zeeland bezocht door inbrekers. De inbraken vonden plaats in Vlissingen, Middelburg en Goes.


Bij een woning in de Vlissingse wijk Westerzicht werd de schuifpui ontzet. Het pand werd doorzocht en er werden bankpassen, een kluis met onbekende inhoud en diverse sieraden gestolen.

Een televisie en een tas met daarin persoonlijke papieren, sleutels en enkele tientallen euro's werden gestolen bij inbraak in een woning in de Koningin Julianastraat in Middelburg. Er waren geen braaksporen, mogelijk zat de deur niet op slot.

Bij een woning in de Marshallstraat in Goes werd een deur opengebroken waarna het pand werd doorzocht. Er werden enkele honderden euro's weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leonard (20-3-2013 om 09:31)
Kunnen we met z'n allen, politie, boa's, burgers er niet eens heel hard tegen vechten. Het is zo rot als ze je spullen jatten. Pas is mijn fiets uit mijn tuin gejat, terwijl die op slot stond. Hij heeft er een uur gestaan. En dat is dan nog maar een fiets. Sterkte bij wie er echt ingebroken wordt.
Shirley (19-3-2013 om 22:10)
Wat een rotvolk! Te lui om op een normale manier hun geld te verdienen en het jatten van de hardwerkende burger. Ben het eens met Peter. Ook hier zal een inbreker niet ongeschonden het pand verlaten. Als ze al langs mijn hond komen is mijn man er nog om het eens haarfijn uit te leggen..
O (19-3-2013 om 20:42)
Je voelt je gewoon niet veilig in je eigen huis. Niet gedacht dat ik dat nog eens zou meemaken in Zeeland. Met dank aan de flauwe straffen en de open grenzen.
Willie (19-3-2013 om 18:54)
Roerend mee eens!!!!!!! Jatten van mensen die hard werken voor hun spullen en geld kunnen ze niet hard genoeg straffen!! Waarschijnlijk voeren ze zelf hele dagen geen donder uit!!
Peter (19-3-2013 om 13:44)
Waardeloos zulke mensen, zijn niet in militaire dienst geweest !! Jammer dat het is afgeschaft !!!!! Ik moet ze echt niet tegen komen in mijn huis, dan kennen ze zich zelf niet meer als ze in de spiegel kijken.
Cookie-instellingen beheren