Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

69-jarige vindt tbs-verlenging wel prima

Toegevoegd: 25-03-2013, 16.52 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 69-jarige Vlissinger was het maandag helemaal eens met de officier van justitie: zijn tbs moest nog maar eens worden verlengd met twee jaar. Hij heeft het in de tbs-kliniek goed naar zijn zin, wordt niet meer behandeld en verder gaat het goed.


In 2011 werd de man veroordeeld tot 2,5 jaar cel en tbs met dwangverpleging en vertoeft sindsdien in een tbs-inrichting. Hij werd destijds schuldig bevonden aan ontucht en seksueel binnendringen bij drie van zijn kleinkinderen die toen nog geen twaalf jaar oud waren. Ook had hij zich vergrepen aan zijn dochter die zelfs een kind van hem kreeg.

Het seksueel misbruik met één van zijn kleinkinderen vond plaats in de jaren vanaf 1991 tot en met 1993 en bestonden voornamelijk uit orale seks en het intiem betasten. Toen dat uitkwam, beloofde hij beterschap en bleef het enkele jaren rustig. Daarna vergreep hij zich opnieuw aan twee andere kleinkinderen. Dat hij ook zijn eigen dochter zwanger had gemaakt besefte hij in eerste instantie niet eens. Hij kwam daar pas achter toen zij moest bevallen en zijn vrouw hem toebeet: ,,Da's zeker van jou klootzak, dat komt er nu van''.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop! (26-3-2013 om 11:28)
Met michel eens, dit is de reden dat ik de doodstraf weer terug wil in nederland. speciaal voor dit soort gewetenloze beesten waar duidelijk geen plaats voor is in onze maatschappij of geen enkele hoop op beterschap of splintertje menselijkheid.
Bertus (26-3-2013 om 11:22)
Zo zo,de gevangenen hebben het dus zo naar hun zin in de TBS kliniek ? het klinkt niet echt als straf en dit beest heeft dus niets geleerd. zet ze maar 16 uur per dag aan de dwangarbeid.kijken of het dan nog leuk is en als magneet werkt i.p.v. afschrikmiddel. maar nee, beloon ze nog meer joh !
Vlissingse (26-3-2013 om 11:10)
Als ik die reactie zo lees van die vrouw is die in mijn ogen net zo fout. Bah, wat zijn er toch zieke mensen op de wereld.
Piet (26-3-2013 om 09:58)
Dus de vrouw wist ook van het misbruik af, gezien haar reactie op de zwangerschap? Dan mag zij ook wel de TBS-kliniek in als je zoiets niet tegenhoudt, want gewoon medeplichtig in mijn ogen aan zeer ernstige vergrijpen! Ga weg, bel politie, breng je kinderen ergens onder etc., keuze genoeg.
Vlissinger (26-3-2013 om 00:44)
DIe vent is dolblij dat hij vast zit. in de vrije wereld wordt hij vakkundig aangepakt.
Michel (25-3-2013 om 18:14)
Je moet hem ophangen die viespeuk
Cookie-instellingen beheren