Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten overval minderjarig

Toegevoegd: 25-03-2013, 22.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De twee verdachten die de politie maandag heeft aangehouden naar aanleiding van de overval op een tankstation in Middelburg zijn beiden nog minderjarig. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Een paar minuten na half vijf vanmiddag kwamen twee jongemannen de shop van Texaco-tankstation De Punt aan de Rotterdamsekaai binnen. Ze bedreigden de aanwezige medewerker met een steekwapen. De twee gingen er kort daarop met een buit van door. Wat er precies is meegenomen wil de politie niet bekendmaken.

De medewerker heeft na de overval direct de politie gewaarschuwd. Het signalement werd verspreid onder de dienstdoende agenten en na een half uur zoeken werden twee verdachten aangetroffen in de omgeving van de Seisweg. De twee voldeden volledig aan het signalement dat de medewerker van het tankstation had opgegeven.

De verdachten zijn jongens van 16 en 17 jaar oud uit Middelburg. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau, in verzekering gesteld en vervolgens overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Toen de beide jongens werden ingesloten zijn ze gefouilleerd. Bij die fouillering zijn goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn uit het tankstation.

Het politieonderzoek is nu nog in volle gang.

Zie ook:

Overval Middelburg, verdachten opgepakt (25-03-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. Noniem (27-3-2013 om 17:00)
Toch wel handig dat Torentijd nog geen verleden tijd is en wordt. Laat ze hier nog maar 10 jaar zitten!!!!
Mr. X (27-3-2013 om 16:14)
Er zeggen hier een paar mensen "je zou maar zon telefoontje krijgen over je kind" of "het zal je kind maar zijn" Iets zegt mij dat als je kind hiertoe in staat is hij zijn opvoeding bij een happy-meal heeft gekregen en niet van thuis uit. Normen, Waarden en Perspectief, zit niet meer in het pakket.
Bob (27-3-2013 om 15:28)
PRIMA WERK POLITIE----> mag ook eens gezegd worden dan alleen maar gezeur!!!!
Mar (27-3-2013 om 14:51)
Minderjarigen met zulke "aktiviteiten" moeten als volwassenen zeer zwaar worden gestraft. Te idioot voor woorden dat kinderen dit soort fratsen uit halen. 't Zouden er geen van mij moeten zijn....
Vernederland (27-3-2013 om 09:59)
Het zal wel weer een weekje verplicht op het theekransje rondhangen worden als"straf".
Jack (26-3-2013 om 20:48)
Deze moeten nu zwaar gestraft worden ipv die jongens die uit de ellende proberen te blijven en leuk een filmpje aan het opnemen zijn wat misschien wat onhandig uitpakte met dat speelgoed pistooltje Maar deze echte boefjes zijn nog minderjarig en zullen die boete van €250,- wel niet eens halen.
Cookie-instellingen beheren