Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Vrouw van portemonnee beroofd in Sluis

Toegevoegd: 27-03-2013, 16.40 uur
Door: Veerle van Iren
SLUIS - In een horecabedrijf op de Beestenmarkt in Sluis werd vanochtend tussen 11.30 en 12.00 uur een 62-jarige vrouw uit Lovendegem beroofd van haar portemonnee.


Twee mannen, de één met kranten en de ander met folders, kwamen de horecagelegenheid binnen en wisten door middel van de verkoop van een krant en het neerleggen van een folder de vrouw af te leiden en ondertussen de portemonnee uit haar handtas te stelen.

Het gaat om twee lichtgetinte, Noord-Afrikaanse types die gebrekkig Frans-Vlaams spreken. Beiden zijn ongeveer 1.70 meter lang. De ene man heeft een stevig postuur, heeft kort, zwart haar en droeg een donkerblauw vest. De andere man heeft een mager postuur en droeg donkere kleding.

De mannen hebben de afgelopen dagen in meerdere bedrijven in de omgeving van Sluis en Schoondijke gepoogd door middel van een smoes binnen te dringen en geld te stelen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (28-3-2013 om 13:37)
2 weken geleden zijn ook al diverse mensen beroofd de politie heeft zelfs camerabeelden maar is niet in staat deze 2 op te pakken. Dagje undercover en je hebt ze zo! Bonnen schrijven is vast belangrijker dan dieven pakken het resultaat blijft hetzelfde de burger is in beide gevallen z'n geld kwijt!
Jan (27-3-2013 om 19:46)
Licht getint, je leest tegenwoordig niks anders meer. Nu heb ik vandaag gehoord dat Geert weer stijgt in de peilingen, godzijdank....
Cookie-instellingen beheren