Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Getuigen gezocht van mishandelingen vrouw

Toegevoegd: 28-03-2013, 12.37 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 37-jarige vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie van mishandelingen. Zij heeft aan de mishandelingen diverse verwondingen opgelopen en moest zich laten behandelen bij de huisarts. Het geweld dat haar is overkomen heeft in de relationele sfeer plaatsgevonden.


De vrouw loopt op maandag 11 maart omstreeks 13.15 uur van de bushalte bij het treinstation in Middelburg richting de stationsrestauratie. Onverwacht wordt zij van achteren vastgegrepen door een man en valt daarbij achterover op haar hoofd. Terwijl zij op de grond ligt slaat en stompt de man haar diverse malen in het gezicht en op haar lichaam. Na enige tijd laat de man haar onder het uiten van bedreigingen gaan.

Op bijna dezelfde plek bij de stationsrestauratie wordt de vrouw op woensdag 13 maart omstreeks 11.15 uur opnieuw belaagd door dezelfde man. Ook ditmaal wordt zij tegen de grond gewerkt en diverse malen gestompt en geslagen. De vrouw ziet, terwijl zij op de grond ligt, vanuit haar ooghoeken dat enkele mensen op enige afstand getuige zijn van haar mishandelingen. Naar deze mensen is de politie op zoek.

De man is 1.75 m lang, weegt ongeveer 100 kilo, heeft kort stekelig grijs haar en droeg een donkerblauwe jas met kangoeroe logo, een donkere spijkerbroek, zwart-witte sportschoenen van het merk Adidas en een sporttas van het merk Nike.

Was u op één van beide dagen getuige van de mishandelingen dan wordt u verzocht te bellen met de politie via 0900-8844. Hoe meer informatie er vastgelegd kan worden hoe groter de kans is dat de man veroordeeld wordt voor zijn daden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (29-3-2013 om 08:50)
De dader is bekend. Dus oppaken en vrijspraak, klaar.
Renata (28-3-2013 om 23:27)
Als die lafaards al niet het lef hadden om in te grijpen als ze zien dat een man een vrouw te grazen neemt, hadden ze dan niet minstens foto's kunnen nemen??????? Bah.
Johan (28-3-2013 om 23:26)
Er bij staan en niets doen hoe laf is dit het wordt tijd dat dit wordt strafbaar gesteld
Bart (28-3-2013 om 20:42)
Als ik dit zou zien he!!!!!!!!!!!!! Dan zat ik nu vast in torentijd, en stond er zeer waarschijnlijk hier op HV zeeland:, MAN MISHANDELT ZONDER AANLEIDING MAN!!! Vuile smerige ploert, een vrouw in elkaar slaan! Vuile smeerlap! Maar goed dat ik je niet ken en weet waar je woon! Vieze laffe hond!!!
Loes (28-3-2013 om 17:44)
Stond erbij en keek ernaar, schandalig mensen, als je niet wil getuigen....stonden je met je i pad te fotograferen? schaam jeje
R (28-3-2013 om 14:26)
Veroordeeld voor zijn daden door het OM en vrijgesproken door de groen links rechters. Dus getuige niks zeggen want er komt toch vrijspraak. zuuuuuuuuuucht......Neeeeederlannnnnnnnnnd!
Cookie-instellingen beheren