Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt in Tholen door tip

Toegevoegd: 28-03-2013, 16.50 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - Dankzij een tip van een oplettende burger heeft de politie een hennepkwekerij opgerold in een onbewoonde woning aan de Visstraat in Tholen.


Agenten hebben nader onderzoek gedaan rondom het pand. Na de constatering van Energiebedrijf Delta dat er illegaal stroom afgenomen werd, is er toestemming gegeven om in de woning te kijken.

Rond 09.00 uur vanmorgen zijn agenten de woning binnengegaan en troffen op de bovenverdieping een kweekruimte aan met 230 nagenoeg oogstrijpe planten. Verder zijn er aanwijzingen gevonden dat er meerdere keren hennep geoogst is. De bovenverdieping is geruimd en alle planten en kweekapparatuur is vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-4-2013 om 13:14)
Bese mensen weet toch ook als deze menssen zijn opgepakt en ze voor de rechter moeten veschijnen dat ze ook het recht hebben om hun anonieme aangever te zien en het adres en de naam krijgen veel succes anonieme tipgever ik hoop voor u dat ze niet te boos zijn
Renata (29-3-2013 om 13:01)
Jullie sporen allemaal niet, een kwekerij hoort niet in een woning/rijtjeshuis. Rot dan op naar een loods waar andere mensen er niet door in gevaar gebracht worden!
Vlissingen (29-3-2013 om 12:54)
He Pjotter, denk dat jij teveel het nieuws kijkt met je brandgevaar. Dat zeggen ze alleen maar zodat burgers elkaar verraden, ondertussen nog meer dan in de tijd van de Stasi. Dierenmishandeling en mensen vergiftigen bij de McDonalds om aan geld te komen, dat is criminaliteit
Frans (29-3-2013 om 10:11)
@RFM wat bazel jij nou? Als er illegale stroom wordt afgetapt is er ALTIJD brandgevaar, simpele. En legaal wordt het nooit. Ga maar gewoon buiten kweken.
RFM (29-3-2013 om 00:21)
Kom niet mekkeren over brandgevaar, ookal was alles proffesioneel aangelegd zonder gevaar was het ook weggehaald. En geloof mij, de dag dat het legaal gekweekt kan worden gaat bijna alles naar kassen en loodsen op industrieterreinen. Het verbod werkt gevaar in de...
Morty (28-3-2013 om 23:39)
Mensen zouden beter eens op zich zelf letten in plaats van elkaar te veraden. Mensen moeten toch eten en als je je dan toch druk maakt om brand gevaar kan je mischien de buurman in kwestie ook eens aan spreken maar nee daar zijn we dan weer te laf voor.
Cookie-instellingen beheren