Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twintig boetes controle recreatieverkeer

Toegevoegd: 30-03-2013, 11.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag tijdens een controle op en rond de N57 bij Middelburg diverse weggebruikers beboet. De controle was specifiek gericht op het recreatieverkeer dat voor het paasweekeinde onze provincie bezoekt.


De politie controleerde tussen 10.00 en 17.30 uur op de Havenpoortweg circa 100 voertuigen. Er werd met name gelet op auto's met caravan die richting de kust reden. Er werden twintig bekeuringen uitgedeeld.

Zes personen konden geen rijbewijs toenen en twee personen hadden niet het rijbewijs dat benodigd was voor hun vervoerswijze. Drie mensen droegen geen gordel en ook bleek een richtingaanwijzer de verkeerde kleur te hebben.

Andere boetes werden uitgedeeld voor een defect aan de richtingaanwijzer (twee keer), geen goed werkende remlichten (één keer) en het niet voeren van de juiste kentekenplaat op een aanhangwagen (twee keer).

Verder werden bekeuringen uitgeschreven voor het niet hebben van de juiste spiegels bij het gebruik van een caravan (één keer) en het niet volgen van de juiste rijrichting (twee keer).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
William (1-4-2013 om 13:32)
Cock, die olievlek kan dan niet groot genoeg zijn, wordt er misschien eerst eens over nagedacht en de zaakjes op orde te hebben alvorens zomaar te vertrekken met alle bijkomstige gebreken. MEER CONTROLE IS OP Z'N PLAATS, en NIET OVERBODIG zo blijkt telkenmale weer.
Zeeuwse showride (1-4-2013 om 11:44)
Huh? Help mij ff alsjeblieft De Havenpoortweg, dat is de N57 tussen de A58 en de rotonde bij Seroos toch? hoe kun je daar een verkeerde rijrichting hebben, dan ben je of aan het inhalen over de doorgetrokken streep, of je bent keihard aan het spookrijden of vergis ik me nou?
Cock (1-4-2013 om 09:55)
WELKOM IN ZEELAND! Dit kan ook met woorden . Een slechte ervaring verspreid zich als een olievlek !
Ad (1-4-2013 om 06:51)
Ben het eens met Kaas die gereageerd heeft op 30.3.2013: Een echte vent wordt geen politieagent. Leuk gevonden van Kaas
Sjaak (31-3-2013 om 19:33)
Ik reed me gistermiddag bijna dood op een bankstel dat van een karretje was gevallen op de snelweg...dit soort controles zijn prima! Zoveel mensen hebben hun zaken niet op orde..en een caravan/fiets/willekeurig ander voorwerp, kop je niet terug als je dat door je voorruit krijgt!
Robert (31-3-2013 om 18:15)
Ze kunnen beter de wagens met een Bg/ro/p/lit enz gaan controleren voordat ze provincie uitrijden!!!
Cookie-instellingen beheren