Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Duo slachtoffer straatroof Vlissingen

Toegevoegd: 30-03-2013, 12.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Twee Vlissingers van 19 en 49 jaar oud zijn zaterdag in Vlissingen heeft slachtoffer geworden van een straatroof.


Het duo werd rond 04.15 in de Oudstraat onder bedreiging van geweld gedwongen om kleding en tassen af te geven aan voor hen twee onbekende mannen. Na de beroving zijn de daders weggereden op een scooter in de richting van Lammerenburg.

De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de daders. Daarbij is ook de hulp ingeroepen van een politiehond. De twee werden echter niet aangetroffen en de politie is dan ook op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (1-4-2013 om 11:02)
Hahaha wat een kortzichtige reactie.. Welterusten Kees !
Mister t (1-4-2013 om 10:15)
Kees ben jij voor een wereld waar de criminaliteit regeert? het is belachelijk dat je s, avonds niet fatsoenlijk de straat op kan, met welke reden dan ook. hoop dat ze dit zooitje snel oppakken, en kees blijf jij maar lekker thuis en vergeet niet alles op slot te doen he. je weet maar nooit
Anoniempje (31-3-2013 om 13:49)
Wat is dat nou voor domme opmerking, Kees? Er zijn ook nog mensen die nachtdiensten hebben of pas laat klaar zijn met werken in de horeca bijvoorbeeld. Mensen moeten gewoon van anderen en hun spullen afblijven!!! En zelf werken voor hun geld i.p.v mensen beroven.
Jacques (31-3-2013 om 10:25)
Het likt wel of het steeds dezelfde personen zijn die dat doen. Gewoon lokaas inzetten en HEBBES......zo wordt Vlissingen een stad waar je normaal kan leven.....
Kees (30-3-2013 om 22:04)
Tsja zo gaat dat in die criminele stad! Gewoon zorgen dat je op die tijd lekker in je bed ligt dan kan er niets gebeuren!!
Tineke (30-3-2013 om 20:23)
Het zal Vlissingen eens weer niet zijn
Cookie-instellingen beheren