Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Ernstig oogletsel na vechtpartij

Toegevoegd: 01-04-2013, 15.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij tussen twee groepen meiden. De vechtpartij vond plaats op maandag 18 februari rondom het NS-Station in Goes. Bij de vechtpartij raakte een 14-jarig meisje uit Goes zo ernstig gewond aan haar oog dat ze momenteel met dat oog niets kan zien.


De zus van het slachtoffer kreeg die dag, in de omgeving van het NS-Station in Goes, ruzie met een meisje. Er is over en weer gevochten tussen meiden die deel uit maakten van een groep van ongeveer acht personen en het slachtoffer, haar zus en een vriendin van de zus. Diverse jongens hebben de vechtende meiden uit elkaar gehaald.  

Tijdens de vechtpartij is het 14-jarige meisje in haar gezicht geslagen. In de weken erna is uit onderzoeken gebleken dat ze ernstig oogletsel heeft opgelopen. Het meisje heeft afgelopen week aangifte gedaan.

De politie vraagt getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (1-4-2013 om 21:49)
Waarom nu pas aangifte doen?
Veer (1-4-2013 om 17:48)
Nu ook al van die jonge meiden die elkaarhet licht letterlijk niet in de ogen gunnen!
Cookie-instellingen beheren