Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen voor vechtpartij station Goes

Toegevoegd: 05-04-2013, 16.13 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - De politie heeft afgelopen week zes meisjes in de leeftijd van 15 en 16 jaar aangehouden voor de vechtpartij bij het NS-station aan de Lijnbaan in Goes. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


De vechtpartij vond op maandag 18 februari jongstleden plaats. Een 14-jarig meisje uit Goes liep hierbij zeer ernstig oogletsel op, waardoor ze momenteel met dat oog niets kan zien. De politie kwam de meisjes na verklaringen van getuigen op het spoor. De meisjes zijn afkomstig uit de gemeenten Goes, Reimerswaal en Noord-Beveland.

Uit de verklaringen is ook gebleken dat er een aantal tot nu toe onbekende jongens de vechtpartij hebben gefilmd. Deze jongens zijn zelf niet bij de vechtpartij betrokken. De politie vraagt de jongens om zich te melden en om de filmpjes aan de politie te geven. Zij kunnen zich op het politiebureau in Goes melden of bellen naar 0900-8844.

De meisjes zijn vandaag in vrijheid gesteld. De officier van justitie beslist over hun vervolging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (8-4-2013 om 14:55)
Met openlijk excuus krijgt dat meisje haar oog niet terug.
Tannie (5-4-2013 om 19:10)
En nu maar hopen dat de ouders van deze MEIDEN , hun dochters eens bijbrengen dat je zo niet met elkaar omgaat, en openlijk excuus aanbieden aan het slachtoffer !!!!
Cookie-instellingen beheren