Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na gevaarlijke rit

Toegevoegd: 05-04-2013, 21.23 uur
De zwaar beschadigde auto bij de woning in Goes.
De zwaar beschadigde auto bij de woning in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond is door de politie een 21-jarige man uit Goes aangehouden nadat hij vermoedelijk dronken door Goes heeft gereden. Tijdens de rit heeft de man flink wat schade gemaakt. 

De politie kreeg rond 18.00 uur een melding dat een auto door roodlicht reed en daarna schade veroorzaakte bij een benzinestation aan de Spiegelstraat in Goes. Even later meldde een getuige dat dezelfde auto een onderdeel was verloren in de Beatrixlaan. Gelukkig was het kenteken van de auto door iemand genoteerd.


De politie besloot een kijkje te nemen bij de woning van degene op wiens naam de auto stond. Daar stond de auto, flink beschadigd. Onder andere waren beide rechterbanden lek en hing de kentekenplaat los aan de auto. In de omgeving werd de bestuurder gevonden. Na een eerste blaastest rees het vermoeden van alcoholgebruik. De Goesenaar werd aangehouden.

Op het politiebureau blies hij 785 ug/l. Deze waarde ligt ver boven hetgeen voor een zogenaamde beginnende bestuurder is toegestaan, namelijk 88 ug/l. Logisch dat het rijbewijs van deze jongeman werd ingevorderd.

De zaak wordt voorgelegd aan het Openbaar Ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel o (7-4-2013 om 15:51)
Ik ben inderdaad benieuwd hoe ze een zaak rond willen maken tegen deze man, als hij zegt dat hij na het rijden heeft gedronken van schik, kunnen ze hem niets maken. uitgezonderd de shade dan.
Do you know ? (7-4-2013 om 13:56)
Ik ga er maar weer vanuit dat jutsitie wel weer coulant zal zijn voor deze junk, want levensgevaarlijke alcoholverslaafden ? dat is sociaal geaccepteerd. tijd om een toerist met een joint op te pakken ! of daar ! een fietser zonder licht ! pak het bonnenboekje maar want dat kan niet hoor !
Adje (6-4-2013 om 22:59)
@Marcel, Ja ik was ook jong geweest maar nooit bezopen achter de stuur gezeten, echte nooit. Nogmaals deze bestuurder heeft veel geluk dat er Geen slachtoffers zijn naar de gek dollemans rit. Kijk naar de auto er is sprak van en wonder dat niemand is gewond. of zie jij het anders Marcel.
Jac (6-4-2013 om 20:03)
Alle schade vergoeden, een zeerrrrrrr zware geldboete. En een aanvullende lange taakstraf waar hij moet werken met revaliderende verkeersslachtoffers. Heel veel "geluk"gehad dat er geen slachtoffers zijn gevallen. Dit had heel fout kunnen aflopen
Sb (6-4-2013 om 18:03)
En doe er ook nog maar een boete voor fout parkeren bij! :)
Kloetinse (6-4-2013 om 17:45)
Ongeluk zien gebeure van deze jongeman, hij reed zeker wel 80a90km p/u waar je 50km mag, hy reed ook nog door rood, &met alcohol achter stuur. het was schrikke, gelukkig is hy geen auto/fietser tegengekome op de rijbaan, bly dat hy nu nie meer op de weg ryd, hopelyk is hij voorgoed zn rijbewys kwyt
Cookie-instellingen beheren