Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Koperdieven aangehouden in Terneuzen

Toegevoegd: 08-04-2013, 15.33 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Zondagavond zijn drie verdachten in Terneuzen aangehouden vanwege de diefstal van een hoeveelheid koper uit een leegstaande woning.


Een getuige meldde rond 20:00 uur dat hij drie mensen had gezien die een hoeveelheid koper hadden weggehaald uit een leegstaand pand in de Vlooswijkstraat in Terneuzen. De agenten aan wie de getuige dit had gemeld zijn op zoek gegaan naar de drie verdachten en troffen één van hen, een 34-jarige vrouw uit Terneuzen, aan in de Vlooswijkstraat in Terneuzen. Zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

In de Axelsestraat en op de Herengracht in Terneuzen konden de agenten vervolgens verdachte nummer twee en drie aanhouden. Dit waren een 41-jarige man en een 30-jarige man, beide afkomstig uit Terneuzen. Het koper dat bij de verdachten aangetroffen werd is door de politie in beslag genomen. Bij de twee mannelijke verdachten werd ook nog een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen, ook dit is in beslag genomen.

Alle drie de verdachten zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren