Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 283 km

Verdachte mensenhandel langer vast

Toegevoegd: 09-04-2013, 16.35 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De 25-jarige Goesenaar die vorige week werd opgepakt op verdenking van mensenhandel blijft voorlopig vastzitten. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekend gemaakt.


De politie Zeeland-West-Brabant is al geruime tijd bezig met een onderzoek naar gedwongen prostitutie van jonge vrouwen. Meerdere slachtoffers zouden bij de man een eed hebben moeten afleggen waarin ze beloofden voor hem werkzaamheden te verrichten en hem trouw te blijven. De werkzaamheden zouden betrekking hebben op gedwongen prostitutie. Hierbij zouden de slachtoffers onder druk zijn gezet.

De verdachte werd zaterdag 6 april aangehouden. Er werden toen twee woningen in Goes en een woning in Kapelle doorzocht. De man werd in zijn woning in Goes aangehouden. Hij blijft voorlopig 14 dagen langer vastzitten.

De politie is op zoek naar meer mogelijke slachtoffers en tips.

Zie ook:
- Man verdacht van gedwongen prositutie (06-04-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vader (11-4-2013 om 00:54)
Ik wel hier omwille van het onderzoek niet op ingaan behalve dat het eufemisme "een eed hebben moeten afleggen" enorm kwetst
Witte (10-4-2013 om 08:10)
Geef die ... eens de doodstraf !!!!!
Cookie-instellingen beheren