Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli doet spoedoverplaatsing

Toegevoegd: 09-04-2013, 22.55 uur
De helikopter landde op de speciale landingsplaats.
De helikopter landde op de speciale landingsplaats.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - De Rotterdamse traumahelikopter heeft dinsdagavond een spoedoverplaatsing uitgevoerd vanaf het ziekenhuis in Goes.
 
De helikopter werd rond 19.35 uur opgeroepen om een patiënt vanaf de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) aan de 's-Gravenpolderseweg over te brengen naar een ander ziekenhuis.
 
De traumahelikopter landde op de speciale landingsplaats bij het ziekenhuis en een ambulance werd ingezet om de patiënt van het ziekenhuis naar de helikopter te brengen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (10-4-2013 om 13:34)
Prachtig staaltje samenwerking van de hulpdiensten.mijn komplimenten voor hen die altijd klaar staan voor hun werk..hopelijk gaat het goed met de patient
Cookie-instellingen beheren