Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 138 km

14-jarige bestolen tijdens straatroof

Toegevoegd: 11-04-2013, 10.32 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Woensdagavond fietste rond 20:30 uur een 14-jarige Middelburgse jongen naar huis. Hij reed via de Overloper in de richting van de Dauwendaelselaan in Middelburg. Aangekomen op de Dauwendaelselaan werd hij aangesproken door een jongeman op een fiets.


Deze jongeman vroeg de 14-jarige jongen wat, bedreigde hem vervolgens woordelijk en pakte op een gegeven moment de koptelefoon van de 14-jarige af. Hierna fietste de straatrover snel weg in onbekende richting.

De dader van de straatroof voldoet aan het volgende signalement: hij was ongeveer 16-18 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had een stevig postuur en een lichtgetint uiterlijk. Hij fietste op een donkere omafiets.

Het slachtoffer heeft woensdagavond aangifte gedaan van beroving bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (14-4-2013 om 12:38)
@Division; Dan was er waarschijnlijk helemaal geen straatroof geweest..;-) En ja ik woon in de polder buiten een dorp zelfs, met rust en ruimte. En ja het is een bewuste keuze geweest om ver weg van buitenlanders en ander white trash te gaan wonen... Suc6 in de stad, mij niet gezien daar! Mvg,f
@division (14-4-2013 om 03:04)
Je bent zelf buitenlander zeker, vandaar je reactie en verdediging! sterkte voor de 14-jarige.
Job (13-4-2013 om 12:01)
Nou kan ook het vvd voorbeeld zijn graaien todat je gepakt wordt En dat duurt vrij lang met de nederlandse bev. Die is banger om zn rust kwijt te raken .Jah met de tong,in het café op de verjaardag. Stel je voor vroeg opstaan reizen regen bord vasthouden uit je Eigen omgeving oehhhhhhhh Demonstreren
Pietje (12-4-2013 om 21:31)
Hoort bij de cultuur, cq het integreren volgens het pvd a..... model
Division (12-4-2013 om 19:25)
Wat als de dader blank was? Dan hadden jullie geen praatjes. Lekker makkelijk om zo van achter je PC mening op internet te droppen. Wonen zeker ergens in een afgelegen dorp waar geen buitenlanders wonen, maar wel bang zijn voor buitenlanders.
Matima (12-4-2013 om 18:41)
Schandalig, wat een laffe daad! Ze hebben een hele grote mond over van alles en nog wat maar zij schamen zich niet om een kind van 14 te beroven. Gewoon terug sturen naar het land van hun ouders. Piepen ze wel anders. En dan hoop ik dat ze daar de sharia hanteren, kijken of ze dan nog zo stoer zijn.
Cookie-instellingen beheren