Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Biljartkeus heler mogelijk aangehouden

Toegevoegd: 11-04-2013, 11.10 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Tussen maandag 8 en dinsdag 9 april zijn biljartkeus gestolen uit een biljartzaal aan het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen. In totaal zijn er bij de politie vier mensen geweest die hiervan aangifte hebben gedaan. Woensdagavond 10 april kwam er iemand naar het politiebureau die vertelde dat hem zojuist biljartkeus te koop waren aangeboden.

De getuige gaf het signalement door van de persoon die de keus had aangeboden en agenten zijn op zoek gegaan in het centrum van Terneuzen. In de Noordstraat werd een man aangetroffen die voldeed aan het opgegeven signalement. Dit betrof een 19-jarige Terneuzenaar. Hij is aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek dat hij in het bezit was van een tas met hierin een paar biljartkeus.


Omdat de aangehouden verdachte een zogenoemde veelpleger is, is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar wordt hij vandaag door agenten gehoord over zijn betrokkenheid bij de heling van de keus.

Bij de aangehouden verdachte zijn biljartkeus aangetroffen waarvan de herkomst tot nu toe nog niet bekend is. De politie wil deze voorwerpen graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Daarom vragen zij mensen van wie hun biljartkeu is gestolen en die nog geen aangifte hebben gedaan, om dat alsnog te doen bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP de Bruijn (12-4-2013 om 16:14)
Waarschijnlijk had de dader geen keus...
Marco (12-4-2013 om 13:49)
@Witte Wat voor straf bedenken? Daar hebben ze nu KEUS genoeg voor.
Witte (12-4-2013 om 06:47)
En wat voor strafje gaan we hier voor bedenken
Cookie-instellingen beheren