Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bromfietser rijdt in sloot

Toegevoegd: 14-04-2013, 12.09 uur
Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis is zondagochtend een bromfietser in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde op de Wilhelminaweg. De politie kreeg rond 05.30 uur een melding over het ongeval en ging direct ter plekke. De bromfietser bleek aanspreekbaar, had zelf zijn helm afgedaan en vertelde de agenten dat hij tegen een verkeersbord aan was gereden en daarna de macht over het stuur kwijt was geraakt. De jongen had een flinke hoofdwond overgehouden aan zijn valpartij.

De 17-jarige jongen uit de gemeente Sluis gaf zelf aan dat hij behoorlijk wat gedronken had. De ambulancedienst kwam ter plekke en er werd besloten om de bromfietser over te brengen naar het ziekenhuis. Daar werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat de jongen inderdaad had gedronken.

De ouders van de jongeman zijn in kennis gesteld van het ongeval. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cre01 (15-4-2013 om 08:06)
Haha. Bord voor je kop?
Cookie-instellingen beheren