Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Vrouw krijgt glas in het gezicht

Toegevoegd: 14-04-2013, 15.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een café aan de Kromme Weele in Middelburg is zaterdagochtend om 03:15 uur een vrouw mishandeld. Ze werd vermoedelijk met een glas in haar gezicht geslagen door een man.


De politie ging na de mishandeling direct op zoek naar de verdachte. In de Kalverstraat troffen zij een 24-jarige Rotterdammer aan die voldeed aan het signalement. De verdachte was gewond aan zijn hand en is door agenten naar de huisartsenpost gebracht waar zijn verwonding is gehecht. In de huisartsenpost is de verdachte ook voor een hulpofficier van justitie geleid. Daarna is hij naar een politiecel in Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.

Andere agenten gingen naar de vrouw om de toedracht van het voorval te achterhalen. De vrouw vertelde dat zij aan het dansen was en per ongeluk tegen iemand aanstootte. Hierop ontstond een handgemeen en werd de vrouw in het gezicht geslagen met een glas. Zij liep een hoofdwond op die eveneens bij de huisartsenpost behandeld moest worden.

De politie heeft enkele getuigen gehoord, maar is nog op zoek naar mensen waar nog niet mee is gesproken. De 24-jarige Rotterdammer is zaterdag rond 16:30 uur met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (16-4-2013 om 13:33)
Sommige mensen sporen niet als ze dit doen..... ik was er zelf bij..... soms moeten mensen eens nadenken hoeveel ze drinken.... dat meisje had echt teveel op...
Esther (15-4-2013 om 11:58)
Onbegrijpelijk dat deze kerel met een dagvaarding het woutenpaleis kan verlaten! Heb het voor heel wat minder ernstige delicten ook wel anders gezien.
Rico (15-4-2013 om 09:37)
Ja hoor wat een trieste gang van zaken is justitie toch:s ongelooflijk datje iemand een glas in t gezicht kan drukken en paar uur later weer buiten staat? Moet je tegen agent zeggen dat ie homo is mag je gelijk 3dagen torrentijd bezoeken? Echt triest de politie tegewoordig! Bleh:s
Bram (15-4-2013 om 01:15)
Sommige lui zijn echt helemaal gestoord. Wie drukt er nu een vrouw een glas in haar gezicht. Wat is daar de zin van?????? Als je niet "kan" uitgaan en je hebt een kort lontje, blijf dan a.u.b. thuis. Als ik de rechter was, kreeg je een straf waar je de rest van je leven problemen mee had !
Frans (14-4-2013 om 23:12)
Welkom in Nederland, waar je gewoon een glas in iemand z'n gezicht kan kapot slaan, opgepakt kan worden, en direct weer vrijgelaten wordt.
MotoRob (14-4-2013 om 19:14)
Als je er een hekel aan heb dat iemand (per ongeluk) tegen je aan stoot zoek dan geen drukke kroeg op maar blijf dan in je eentje thuis, poging tot doodslag aanrekenen, hij had haar halsslagader kunnen raken.
Cookie-instellingen beheren